Spread the love


Ο Τζέρεμι Κόρμπιν αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα πρόσωπα των ημερών στη Βρετανία, λόγω των εκλογών και του ποσοστού που κανείς δεν περίμενε να λάβει.

Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος από την οικογένειά του που απασχόλησε… Ο γιος του Τόμι φαίνεται πως κατέκτησε την καρδιά των Βρετανίδων.

Ο 23χρονος απόφοιτος ηλεκτρολογίας προκάλεσε φρενίτιδα στα social media, με πολλούς να τον συγκρίνουν με τον Ελάιζα Γουντ.

Ο Τόμι είναι ο μικρότερος από τους τρεις γιους που απέκτησε ο Κόρμπιν με την πρώην σύζυγό του Κλαούντι Μπρασίτα.

Τζέρεμι Κόρμπιν

Ο πτυχιούχους του Πανεπιστημίου του Γιορκ ήταν ενεργός στα social media κατά την προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του, προτρέποντας τους φίλους του να δώσουν την θετική του Ψήφο στους Εργατικούς.

Μπορεί εκείνος να τους προέτρεπε να που ψηφίσουν τον πατέρα του, ωστόσο, οι Βρετανίδες πρόσεξαν τα όμορφα γαλάζια του μάτια.

Δείτε τον Τόμυ στο Facebook και το Twitter

«Μόλις ανακάλυψα τον Τόμι Κόρμπιν και σίγουρα πιστεύω πως πρέπει να συναντηθούμε», έγραψε μία χρήστης, ενώ μία άλλη σημείωσε: «Λοιπόν… αυτός είναι ο γιος του Κόρμπιν;; Γεια σου σύντροφε». «Ο γιος του Τζέρεμι Κόρμπιν… Ω Θεέ μου», έγραψε ένας άλλος.

Τζέρεμι Κόρμπιν

Τον προηγούμενο μήνα, ο Τόμι αποκάλυψε πως του επιτέθηκε ένας άνδρας με μηχανή, κλέβοντάς του το κινητό τηλέφωνο.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε θύμα επίθεσης. Τον Φεβρουάριο του 2016, τον χτύπησαν στο κεφάλι έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γιορκ. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 23χρονος τότε είχε τραυματιστεί στο μάτι.

Τζέρεμι Κόρμπιν

Φωτογραφίες: Facebook

 



Spread the love