Spread the love


Πήγαν στη Μαγιόρκα της Ισπανίας για διακοπές, αλλά… δεν ξέχασαν τις συνήθειές τους. Ο λόγος για τουλάχιστον 20 Γερμανούς χούλιγκαν που ήρθαν στα χέρια έξω από μπαρ.

Πήγαν στη Μαγιόρκα της Ισπανίας για διακοπές, αλλά… δεν ξέχασαν τις συνήθειές τους. Ο λόγος για τουλάχιστον 20 Γερμανούς χούλιγκαν που ήρθαν στα χέρια έξω από μπαρ, αφού πρώτα αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά.

Το περιστατικό κατεγράφη σε ερασιτεχνικό βίντεο και ξεκινά δείχνοντας δύο ομάδες χούλιγκαν, τη μία απέναντι στην άλλη, να ανταλλάσσουν βρισιές έξω από ένα μπαρ. Αιφνιδιαστικά, ένας άντρας με λευκό t-shirt επιτίθεται σε έναν από την αντίπαλη ομάδα. Και τότε ξεκινούν όλα.

χούλιγκαν

Ετσι ξεκίνησαν όλα: Χούλιγκαν επιτίθεται σε «αντίπαλο»

Κάποιος προσπαθεί να «απαντήσει» με εναέριο χτύπημα, αλλά πέφτει κάτω και οι αντίπαλοι σπεύδουν να του επιτεθούν ενώ είναι πεσμένος στον δρόμο.

χούλιγκαν

Ο άνδρας με τα μαύρο σορτσάκι προσπαθεί να «απαντήσει» με κίνηση καράτε…

χούλιγκαν

…αλλά πέφτει στον δρόμο και γίνεται εύκολη «λεία» για τους αντιπάλους

Από κει και μετά επικρατεί πανικός, με κλοτσιές, μπουνιές και ορισμένους να πέφτουν χτυπημένοι στο οδόστρωμα. Το βίντεο τελειώνει με τους χούλιγκαν των δύο ομάδων να απομακρύνονται εν μέσω αντεγκλήσεων.

χούλιγκαν

Η κατάσταση έχει εκτονωθεί σε επίπεδο ξύλου και έχει περιοριστεί σε επίπεδο ανταλλαγής… γαλλικών

Η μάχη στους δρόμους της Μαγιόρκα έγινε ανάμεσα σε χούλιγκαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Σάλκε, με τους τελευταίους να… συνεπικουρούνται από οπαδούς της Ομπερχάουζεν.

Όπως είναι γνωστό, Ντόρτμουντ και Σάλκε θεωρούνται «αιώνιοι εχθροί» και το ντέρμπι τους στην Κοιλάδα του Ρουρ πάντα έχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.



Spread the love