Spread the love


Ένα πρωτοφανές μπλέξιμο φαίνεται να έχει Ελληνοαυστραλός τενίστας, Θανάσης Κοκκινάκης, με την εταιρίας δημητριακών Kellogg’s, καθώς η εταιρία του ζητά να μην χρησιμοποιεί το όνομα “ Special K» στο brand ρούχων του.

Ένα πρωτοφανές μπλέξιμο φαίνεται να έχει Ελληνοαυστραλός τενίστας, Θανάσης Κοκκινάκης, με την εταιρίας δημητριακών Kellogg’s.

Η Kelloggs έχει κινηθεί ήδη δικαστικά, ζητώντας την προστασία του εμπορικού της σήματος “Special K”, το οποίο χρησιμοποιεί εδώ και 59 χρόνια.

Θανάσης Κοκκινάκης

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει, ο τενίστας χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα στο δικό του brand με ρούχα και άλλα εμπορεύματα  που σχετίζονται με το τένις.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας δημητριακών ανέφερε «Αυτό που κάνουμε είναι να υπερασπιστούμε τα προϊόντα μας», ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Αύγουστο.

Θανάσης Κοκκινάκης

Γενικότερα, είναι σύνηθες περιστατικό, οι τενίστες να έχουν την δική τους μάρκα, προωθώντας αθλητικά ρούχα και είδη, ωστόσο κανείς μέχρι στιγμή έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με ένα τέτοιο πρόβλημα.

Θανάσης Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης γεννήθηκε στην Αδελαΐδα και οι γονείς του έχουν ελληνική καταγωγή καθώς ο πατέρας του γεννήθηκε στην Καλαμάτα και η μητέρα του στην Τρίπολη.

Δείτε τον Θανάση Κοκκινάκη στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Ο Θανάσης Κοκκινάκης (Thanasi Kokkinakis, 10 Απριλίου 1996) είναι Αυστραλός επαγγελματίας αντισφαιριστής, με ελληνική καταγωγή. Βρίσκεται στο No.80 της παγκόσμιας κατάταξης. Ώς παίκτης στην κατηγορία juniors ο Κοκκινάκης ήταν πολύ επιτυχημένος, φτάνοντας σε δύο τελικούς Grand slam Junior στα μονά, στο 2013 Australian Open και στο 2013 US Open. Επίσης εκπροσωπεί την Αυστραλία και στο Davis Cup.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας από Έλληνες γονείς. Ο πατέρας του Τρύφων, κατάγεται από την Καλαμάτα ενώ η μητέρα του Βούλα, από την Τρίπολη. Ξεκίνησε να παίζει τέννις στα οκτώ του και το ίνδαλμα του ήταν ο Marat Safin.



Spread the love