Spread the love


Τρίτο στεφάνι για τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Στιβ Μνούτσιν, ο οποίος το Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Λουίζ Λίντον, γνωστή ηθοποιό με καταγωγή από τη Σκωτία.

 

Στον εντυπωσιακό γάμο, που τελέστηκε στο ιστορικό αμφιθέατρο Άντριου Μέλον στην Ουάσινγκτον, έδωσαν το «παρών» τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια, όσο και η κόρη του Ιβάνκα με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ. Το ζευγάρι ένωσε με τα δεσμά του γάμου ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

Η 36χρονη Λίντον, που έχει υπάρξει παντρεμένη άλλες δύο φορές στο παρελθόν, γνωρίστηκε με τον βαθύπλουτο 54χρονο Μνούτσιν σε έναν γάμο στο Λος Άντζελες το 2013 και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου δύο χρόνια αργότερα, είπε η ηθοποιός στους New York Times. Στον γάμο η ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε αρκετές γνωστές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό διά χειρός Ines Di Santo που θύμιζε πριγκίπισσα.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, η οποία φόρεσε ένα απαλό ροζ μακρύ φόρεμα Gilles Mendel, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι Manolo Blahnik.

Δείτε την Μελάνια στο Facebook, Twitter και Instagram

στεφάνι© Getty Images / Ideal Image

στεφάνι© Getty Images / Ideal Image

στεφάνι© Getty Images / Ideal Image

Στα ροζ ντύθηκε και η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία ωστόσο, σε αντίθεση με τη Μελάνια, είχε μαζεμένα σε έναν σινιόν κότσο τα μαλλιά της για να αναδείξει τα σκουλαρίκια της.

Οι παράνυμφοι φορούσαν φορέματα σε ροδακινί χρώμα με τιράντες, αναμειγνύοντας το κλασικό με το μοντέρνο στιλ. Τα φορέματά τους έμοιαζαν πολύ με αυτό της Ιβάνκα.

στεφάνι@ΑΡ



Spread the love