Spread the love


Πολλοί είναι οι Βρετανοί που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους στη Ρόδο, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και τη νυχτερινή ζωή.Μία από αυτούς είναι και η Αμέλια-Γκρέις Μπέαρντ, της οποίας, όμως, οι διακοπές ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο.

Μία από αυτούς που επέλεξε το νησί των Δωδεκανήσων είναι και η Αμέλια-Γκρέις Μπέαρντ, της οποίας, όμως, οι διακοπές ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο.

Σύμφωνα με την ίδια, όπως έκανε γνωστό μέσω των αναρτήσεών της στα social media, και έκανε θέμα η Daily Mail, αναχώρησε από το αεροδρόμιο Στάνσεντ του Λονδίνου με μια μεγάλη βαλίτσα γεμάτη με τα όσα χρειαζόταν στις διακοπές της στην Ελλάδα.

Λονδίνο

Μετά την προσγείωσή της στη Ρόδο, ωστόσο, ανακάλυψε πως η βαλίτσα της είχε γίνει κομμάτια και τα μόνα ρούχα που της απέμειναν ήταν τα μαγιό που είχε στην χειραποσκευή.

Οπως καταγγέλλει, η βαλίτσα της καταστράφηκε ολοσχερώς λόγω του προβληματικού ιμάντα στο βρετανικό αεροδρόμιο, καταστρέφοντας ρούχα, καλλυντικά και ηλεκτρονικές συσκευές που είχε μαζί της.

Οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας, σύμφωνα με την Αμέλια, ήταν αδιάφοροι και δεν είχαν καμία διάθεση να την βοηθήσουν. Αρκέστηκαν μόνο να της δώσουν μια δεύτερη βαλίτσα για να βάλει τα κομματιασμένα ρούχα της, παροτρύνοντάς την να «υποβάλει μια αίτηση online για αποζημίωση».

Η 18χρονη έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα πως το βρετανικό αεροδρόμιο και η αεροπορική εταιρεία της κατέστρεψαν τις διακοπές αξίας 2.000 ευρώ, που είχε πληρώσει ως δώρο στον φίλο της.

Λονδίνο

 



Spread the love