Spread the love


Νέα μπλεξίματα με το Νόμο έχει η διαβόητη κλέφτρα κοσμημάτων Ντόρις Πέιν, η οποία ξεκίνησε την… καριέρα της τη δεκαετία του 1950 και μπαινοβγήκε πολλές φορές στη φυλακή.

Στα 86 της η κλέφτρα κοσμημάτων Ντόρις Πέιν, φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω, αφού αυτή τη φορά πιάστηκε στα πράσα να κλέβει διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 86,22 δολαρίων από πολυκατάστημα στο Σαμπλί της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένας υπάλληλος του πολυκαταστήματος την αντιλήφθηκε να κλέβει φάρμακα, τρόφιμα και είδη από το τμήμα ηλεκτρονικών. Όταν συνελήφθη φορούσε στο πόδι ειδικό βραχιολάκι παρακολούθησης καθώς της είχε επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός για την κλοπή ενός διαμαντένιου περιδέραιου αξίας 2.000 δολαρίων από κατάστημα στην Ατλάντα.

Ο δικηγόρος της υπογράμμισε ότι η πελάτισσά του δεν έκλεψε κοσμήματα αυτή τη φορά, αλλά είδη που χρειαζόταν για την επιβίωσή της – επιχείρημα που φαίνεται πως έλαβε υπόψη του το δικαστήριο , αφού την άφησε ελεύθερη με εγγύηση.

Στις έξι δεκαετίες της δράσης της η μικρόσωμη γιαγιά πιστεύεται ότι έχει κλέψει κοσμήματα αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το 2013 έγινε θέμα ντοκιμαντέρ με τίτλο Η ζωή και τα εγκλήματα της Ντόρις Πέιν.

 



Spread the love