Spread the love


Ελεύθερο αφέθηκε ένα 14χρονο αγόρι που είχε συλληφθεί στη Σαουδική Αραβία επειδή χόρευε το τραγούδι Macarena στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που έδειχνε το αγόρι να χορεύει αυτή την επιτυχία της δεκαετίας του 1990 στη μέση ενός μεγάλου αυτοκινητόδρομου, μπροστά από τα αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει σε ένα κόκκινο φανάρι.

 

 

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αγόρι, το όνομα και η εθνικότητα του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη και ανακρίθηκε επειδή επέδειξε «ανάρμοστη συμπεριφορά δημοσίως» και διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερο χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, αφού έλαβε απλώς μια προειδοποίηση.

Τόσο το αγόρι όσο και ο κηδεμόνας του, αφού ανακρίθηκαν, «υπέγραψαν μια υπεύθυνη δήλωση ότι ο έφηβος δεν θα επιδοθεί ξανά σε συμπεριφορές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του ή τη ζωή άλλων», επεσήμανε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.

«Η δήλωση αυτή είχε απλώς στόχο να προειδοποιήσει το αγόρι για τις πιθανές επιπτώσεις στην ασφάλειά του καθώς και να φροντίσει για την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών», εξήγησε το υπουργείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 



Spread the love