Spread the love


Η Μελάνια Τραμπ στις πλημμύρες του Τέξας με ψηλά τακούνια και κασκέτο. Δύο διαφορετικές εμφανίσεις μέσα σε μερικές ώρες που προκάλεσαν πλήθος σαρκαστικών σχολίων και αποδοκιμασιών από τους χρήστες του Διαδικτύου για τις ενδυματολογικές επιλογές της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και πρώην μοντέλου για το ταξίδι της στο Τέξας που πλήττεται από τις καταστροφικές πλημμύρες της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ.

Η Μελάνια όταν αναχώρησε χθες από τον Λευκό Οίκο φορούσε μαύρες γόβες στιλέτο συνδυασμένες με ένα μαύρο σύνολο –παντελόνι, μπλούζα–, χακί μπουφάν και γυαλιά αεροπόρου. Όταν αποβιβάστηκε από το προεδρικό αεροσκάφος φορούσε παντελόνι τζίν, λευκό πουκάμισο, λευκά αθλητικά παπούτσια και κασκέτο στο κεφάλι που ανέγραφε “FLOTUS”, τα αρχικά στ’ αγγλικά του “Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών”.

“Η Μελάνια μοιάζει με τη Μπάρμπι στις πλημμύρες. Σίγουρα τα παπούτσια Louboutin δεν είναι αδιάβροχα, κορίτσια!” έγραψε σκωπτικά η χρήστρια Μαρία ντελ Ρούσο αναφερόμενη στα ακριβά παπούτσια που η Πρώτη Κυρία φορούσε στην πρώτη της εμφάνιση.

Μελάνια

“Η βοήθεια είναι καθ’οδόν, Τέξας! Μην ανησυχείς, η Μελάνια φορά τα ειδικά για καταιγίδα ψηλοτάκουνά της”, έγραψε στο Twitter o ηθοποιός και παραγωγός Μπραντ Βόλακ, ενώ ο Τζ. Ντ. Άλμαν έγραψε ότι “κάποιος πρέπει να πει στη Μελάνια ότι τα τακούνια της θα έπρεπε να είναι ακόμη πιο ψηλά κυρίως για τέτοιες πλημμύρες”.

Μελάνια

Η ηθοποιός Τζέσικα Κίρσον συνεχάρη την πρώτη κυρία: “Εξαιρετική ιδέα @FLOTUS. Μπορείτε να μαζέψετε τα συντρίμμια με τα τακούνια σας”. “Δεν είναι η εβδομάδα μόδαw Μελάνια”, έγραψε άλλη χρήστρια.
Μελάνια

Ο σύζυγός της, χωρίς γραβάτα, είχε προετοιμαστεί για τη βροχή. Φορούσε μπλε αντιανεμικό με το σήμα της προεδρίας των ΗΠΑ και μποτάκια, κατά τα φαινόμενα αδιάβροχα.

Μελάνια

“Αυτή νομίζει ότι είναι στο Top Gun”, την περίφημη σχολή πιλότων στις ΗΠΑ, έγραψε στο Twitter o @think2018. Από την πλευρά του, ο @TheTommyJ411 διερωτάτο αν (η Μελάνια) πιλόταρε το αεροσκάφος μέχρι το Τέξας”.

Χρήστες του Διαδικτύου τη συνέκριναν με τη Μαρία Αντουανέτα και μερικοί την αποκαλούν ήδη “Μελάνια Αντουανέτα”. Η τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας πριν από τη Γαλλική Επανάσταση είχε πει: “ας φάνε παντεσπάνι”, όταν πληροφορήθηκε ότι ο λαός δεν είχε να φάει ψωμί.

Μελάνια

“Ας φορέσουν γόβες στιλέτο”, έγραφαν ειρωνικά στο Twitter οι χρήστες παραπέμποντας στη Μελάνια, την ώρα που τα υπάρχοντα των πλημμυροπαθών έχουν βυθιστεί κάτω από ένα και πλέον μέτρο νερού.

Ωστόσο δεν αστειεύονταν όλοι με την εμφάνιση της Μελάνια.

Η Τζένιφερ Τρόμανς, φωτογράφος που κάλυψε αρκετούς κυκλώνες, δήλωσε “τόσο οργισμένη”. “Δεν είναι φωτογράφιση μόδας. Οι άνθρωποι δίνουν μάχη για να επιβιώσουν”.

Για τον Μπάρι Τόμας Γκόλνμπεργκ, καλλιτέχνη από τη Μινεάπολη, “δεν είναι σωστό να φοράς δεκάποντα, δεν βοηθούν στις πλημμύρες…”. Ο δημοσιογράφος Κρίσναν Γκουρού-Μάρθι έγραψε στο Twitter: “H Μελάνια Τραμπ έχει τη λεπτότητα να φορά πλέον ένα κασκέτο που γράφει ‘FLOTUS’ ώστε να ξέρουμε ποιά είναι”.

Μελάνια

Ακόμη και το περιοδικό Vanity Fair σχολίασε: “Από τις γόβες στιλέτο στο κασκέτο FLOTUS. Η Μελάνια Τραμπ δείχνει αυτό που δεν πρέπει να φοριέται κατά τη διάρκεια μιας φυσικής καταστροφής”.

Μελάνια Μελάνια Μελάνια

 



Spread the love