Spread the love


Οι ταραχές στο Σάρλοτσβιλ, που οδήγησαν στο θάνατο της 32χρονης Heather Heyer και οι μετέπειτα δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, που έριξε το φταίξιμο για ότι έγινε «και στις δύο πλευρές», στάθηκαν αφορμή για το ιδιαίτερο εξώφυλλο του περιοδικού «New Yorker».

Στο εξώφυλλο ο Τραμπ κάθεται σε μία βάρκα και με δύναμη φυσά το πανί της, που δεν είναι άλλο από την κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν.

«Η αδύναμη ώθηση του προέδρου Τραμπ στις ομάδες μίσους -σαν να μην ήθελε να τους χάσει από ψηφοφόρους- με ώθησαν να πάρω στα χέρια την πένα μου» είπε ο David Plunkert που ζωγράφισε το εξώφυλλο. «Μία εικόνα δείχνει καλύτερα τα συναισθήματά μου από τις λέξεις. Μπορεί να φωτίσει ένα τόσο τρομακτικό θέμα» πρόσθεσε.

Δείτε και άλλα θέματα για τον Τραμπ στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Υπενθυμίζουμε ότι οι δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ κέρδισαν την ευαρέσκεια του περιώνυμου πρώην αρχηγού της Κου Κλουξ Κλαν Ντέιβιντ Ντιουκ που ήταν παρών στη μικρή πόλη της Βιρτζίνια. «Ευχαριστώ πρόεδρε Τραμπ για την εντιμότητα και το θάρρος σας», έγραψε στο Twitter συγχαίροντας τον διότι «είπε την αλήθεια» και κατήγγειλε «τους τρομοκράτες της αριστεράς».

 



Spread the love