Spread the love


Ο 24χρονος δράστης στην Αυστραλία καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, ενώ το θύμα έχει κάνει πολλαπλές απόπειρες αυτοκτονίας μετά το συμβάν.

Ένας άντρας από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο οποίος βίασε την πανομοιότυπη δίδυμη αδερφή της συντρόφου του, καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση, καθώς δεν έπεισε τη δικαστή ότι …μπέρδεψε τις δύο γυναίκες.

Ο 24χρονος δράστης ισχυρίστηκε στη συνέχεια στο δικαστήριο πως το θύμα είπε ψέματα και πως ήταν εκείνο που τον παρενόχλησε. Ωστόσο, όπως μαθεύτηκε, ήταν αυτός που είχε ομολογήσει στην άτυχη κοπέλα πως πάντα φαντασιωνόταν να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Το θύμα είχε καταφύγει στο σπίτι της αδερφής της μετά από έναν χωρισμό, όταν ένα βράδυ ο 24χρονος άντρας πήγε στο δωμάτιό της για να μιλήσουν και στη συνέχεια τη βίασε.

Αυστραλία

Μετά την επίθεση, ο ίδιος τηλεφώνησε στη σύντροφο του και υποστήριξε πως η αδερφή της τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Τον ίδιο ισχυρισμό υποστήριξε και ενώπιον των αστυνομικών, στους οποίους δήλωσε ακόμα πως μπέρδεψε τις δυο γυναίκες, καθώς είναι πανομοιότυπες.

Η δικαστής, ωστόσο, δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του, καθώς όπως του είπε «αυτό είναι αρκετά παράξενο, καθώς μιλούσες στο θύμα για περίπου μια ώρα, συζητώντας τα προβλήματα της».

Όσο για την άτυχη κοπέλα, μετά την επίθεση έχει αποξενωθεί από τη δίδυμη αδερφή της, ενώ έχει επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πολλές φορές. Όπως η ίδια σχολίασε: «Το μόνο που ήθελα ήταν να μου ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί αυτό που μου έκανε».



Spread the love