Spread the love


Στο κρεβάτι ήθελε να ρίξει την πριγκίπισσα Νταϊάνα ο Ντόναλντ Τραμπ, έστω και αν τη χαρακτήριζε «τρελή», όπως προκύπτει από παλαιότερη ραδιοφωνική του συνέντευξη, το ηχητικό ντοκουμέντο της οποίας βγήκε τώρα στο φως.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε κάνει τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεπαρουσιαστή Χάουαρντ Στερν, ο οποίος ήταν γνωστός για τις «αδιάκριτες» ερωτήσεις του. Όταν αποκαλύφθηκαν πέρυσι τα σχόλια αυτά ο Τραμπ «διερρήγνυε τα ιμάτιά του» ότι ουδέποτε είπε πως θα μπορούσε να κοιμηθεί με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα. Αλλά το ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνέντευξη του Τραμπ το 1997, λίγους μήνες μετά το θάνατο της Νταϊάνα- που βγήκε τώρα στη δημοσιότητα έρχεται να τον διαψεύσει.

Τραμπ

 

Το ντοκουμέντο,  που αποκτά άλλη αξία τώρα που ο Τραμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, στάλθηκε ανώνυμα στον ιστότοπο Factbase σύμφωνα με την Washington Post.

O Στερν ακούγεται να ρωτά τον Τραμπ: «Γιατί νομίζει ο κόσμος ότι είναι εγωιστικό από μέρους σου να λες ότι θα μπορούσες να κοιμηθείς με τη Lady Di; Θα μπορούσες, έτσι δεν είναι; Θα μπορούσες.»

-«Νομίζω ότι θα μπορούσα», απάντησε ο Τραμπ.

Στην ίδια συνέντευξη ο Τραμπ αστειεύεται ότι θα έβαζε την Νταϊάνα να κάνει τέστ HIV, όπως είχε πει παλιότερα ότι θα ζητούσε από τις γυναίκες, προτού κάνουν σεξ μαζί του.

Μάλιστα ο Στερν κι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ  ακούγονται να παίζουν ένα σκετς, όπου ο Τραμπ ζητά από την Νταϊάνα να κάνει πρώτη το τεστ: «Γύρνα πίσω στη Lexus μου, γιατί έχω ένα νέο γιατρό. Θέλουμε να σου κάνουμε ένα μικρό τσεκ-απ».

Τραμπ

Ο Τραμπ με τη γυναίκα του Μελάνια συζητούν με τον πρίγκιπα Κάρολο σε δεξίωση στη Νέα Υόρκη το 2005 (Φωτογραφία: AP/Timothy A. Clary)

Ο νυν ένοικος του Λευκού Οίκου ήταν τακτικός επισκέπτης στη ραδιοφωνική εκπομπή του Στερν.

Τραμπ

Ο Ντόναλντ ήταν τακτικός φιλοξενούμενος στις εκπομπές του Χάουαρντ Στερν

Σε μια συνέντευξη του το 2000 ο Τραμπ ρωτήθηκε ξανά αν θα προσπαθούσε να σαγηνεύσει τη Νταϊάνα.

Ο Στερν τον ρωτά: «Θα κοιμόσουν μαζί της;»

-«Χωρίς δισταγμό», απαντά ο Τραμπ προσθέτοντας ότι υπήρξε θαυμαστής της πριγκίπισσας, που θα μπορούσε να είχε γίνει σούπερ μόντελ, αφού τα είχε όλα: ύψος, επιδερμίδα και ομορφιά.

Τραμπ

H Βρετανίδα παρουσιάστρια Σελίνα Σκοτ λέει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε εμμονή με την Νταϊάνα

Η παρουσιάστρια και στενή φίλη της πριγκίπισσας, Σελίνα Σκοτ, αποκάλυψε προ διετίας στους Sunday Times ότι ο Τραμπ πολιορκούσε τόσο στενά τη Νταϊάνα μετά διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, ώστε την ενοχλούσε.

«Βομβάρδιζε την Νταϊάνα στο παλάτι του Κένσιγκτον με τεράστιες ανθοδέσμες, αξίας η κάθε μία εκατοντάδων λιρών. Ο Τραμπ έβλεπε την Νταϊάνα ως το απόλυτο έπαθλο.»

Δείτε και άλλα θέματα για τον Τραμπ στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 



Spread the love