Spread the love


Τη διεξαγωγή έρευνας επιβεβαίωσε η British Airways μετά το βίντεο μιας εργαζόμενης στον βρετανικό αερομεταφορέα, στο οποίο επιδίδεται σε σοκαριστικό ρατσιστικό παραλήρημα κατά αφρικανών επιβατών. 

Η ξανθιά αεροσυνοδός της British Airways, φορώντας τη στολή της, φαίνεται πως τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο στο αυτοκίνητό της και ενώ κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Χίθροου για μια πτήση προς την Αμπούχα της Νιγηρίας.

 

 

Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο που ανέβηκε στο Snapchat, η αγνώστων στοιχείων αεροσυνοδός ακούγεται να παραπονιέται για την επικείμενη πτήση λέγοντας πως «όλοι οι Νιγηριανοί θα ζητούν γαμ… αναβαθμίσεις (στις θέσεις τους) ενώ αφήνει υπονοούμενα ότι οι άνδρες χρειάζονται επιπλέον χώρο μπροστά στα καθίσματά τους λόγω του μεγέθους των γεννητικών τους οργάνων.

«Είναι Παρασκευή βράδυ κι ενώ όλοι εσείς ετοιμάζεστε να πιείτε τα ποτά σας, εγώ ετοιμάζομαι να πάω στη δουλειά, να φορέσω το κίτρινο σωσίβιο, να δείχνω τις εξόδους και να μοιράζει κοτόπουλο ή χοιρινό. Τι σόι Παρασκευή βράδυ είναι αυτή;», ακούγεται να λέει.

Όπως αναφέρει η Mirror, η ίδια η British με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι ερευνά το υλικό, αναφέροντας: «Αναμένουμε από το προσωπικό μας επαγγελματισμό στον ανώτατο βαθμό όταν εκπροσωπούν την British Airways. Ερευνούμε το βίντεο».



Spread the love