Spread the love


Ένα συγκλονιστικό βίντεο με έναν άντρα να έχει «γαντζωθεί» έξω από τις πόρτες συρμού του μετρό της Νέας Υόρκης, τη στιγμή μάλιστα που είναι σε κίνηση, κατέγραψε με το κινητό του ένας επιβάτης.

Στο βίντεο ένας νεαρός καταβάλλει απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατηθεί στο εξωτερικό των θυρών του συρμού, ενώ αυτός επιταχύνει με κατεύθυνση τον επόμενο σταθμό. Το πρόσωπό του είναι κολλημένο στο τζάμι της συρόμενης πόρτας και δείχνει πραγματικά ανήσυχο.

Από την πλευρά του, ο επιβάτης που κατέγραψε το περιστατικό και το ανέβασε στη συνέχεια στα κοινωνικά δίκτυα αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση ως κάτι αστείο και αποκαλεί τον άντρα που έχει γραπωθεί στο εξωτερικό της πόρτας ως «γκάνγκστερ». Άλλοι ωστόσο ήταν πιο αυστηροί και χαρακτήρισαν τον ριψοκίνδυνο άντρα «ανόητο». «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε τόσες καθυστερήσεις στα τρένα», σχολίασε χρήστης των κοινωνικών δικτύων.

Μέχρι στιγμής πάντως ο ριψοκίνδυνος άντρας δεν έχει εντοπιστεί, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

Το επικίνδυνο «ακροβατικό» στο οποίο προχώρησε όμως έχει ήδη αρχίσει να διαδίδεται στη Νέα Υόρκη, με πολλούς να του δίνουν και το όνομα «subway surfing». Ήδη μάλιστα έχει καταγραφεί το πρώτο του θύμα, ένας 13χρονος που μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

 



Spread the love