Spread the love


Κι όμως υπάρχουν φαντάσματα. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο διευθυντής ενός σχολείου στην Ιρλανδία που έβαλε κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εξηγήσουν μια σειρά από ανεξήγητα φαινόμενα.

Το μυστήριο βίντεο γυρίστηκε στο σχολείο Ντίρπαρκ στο Κορκ της Ιρλανδίας, μετά την εγκατάσταση κάμερας που ενεργοποιούνται με την κίνηση.

Στο βίντεο φαίνονται μία πόρτα να ανοίγει και να κλείνει μόνη της, τα έπιπλα να κουνιούνται πέρα δώθε χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και ένα ντουλάπι να ανοίγει και να πέφτουν κάτω χαρτιά.

Ο διευθυντής του σχολείου Κέβιν Μπάρι, δήλωσε: «Ενημερωθήκαμε για κίνηση στο σχολείο κι έτσι πήγαμε να δούμε το βίντεο. Ήταν μέσα στη νύχτα. Είμαστε συγκλονισμένοι. Δεν ξέρουμε τι είναι. Νιώθουμε πως κάτι παράξενο πλανάται γιατί πολλές φορές οι μαθητές έχουν διαμαρτυρηθεί πως νιώθουν μια ψύχρα όταν περνούν από εκείνο το σημείο. Μάλιστα είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός πως ένας δάσκαλος έφερε μαζί του το κατοικίδιό του αλλά αυτό δεν θέλει καν να πάει προς τα εκεί».

Ο διευθυντής του σχολείου πρόσθεσε πως δεν ήξερε αν κάποιος είχε κάνει μια πολύ καλά σχεδιασμένη φάρσα στο σχολείο, το οποίο χρονολογείται από το 1828. «Είμαι πολύ σκεπτικός και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το ανεβάσουμε στη σελίδα μας στο facebook απλώς και μόνο επειδή δεν ξέρουμε αν είναι φάρσα ή όχι. Είναι κάποιος που μας κάνει πλάκα; Πρόκειται για ένα πολύ παλιό κτίριο που έχει πολλή ιστορία. Οι άνθρωποι στα παλιά κτίρια ακούν πάντα θορύβους και περίεργους ήχους αλλά είναι η πρώτη φορά που κάτι βλέπουμε».



Spread the love