Spread the love


Το μόνο πρόσωπο με το οποίο αισθανόταν ασφαλής να αφήνει τα παιδιά της, ήταν ο Μάικλ Τζάκσον, αποκαλύπτει η Ιβάνα Τραμπ, η πρώτη σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου, στο νέο της βιβλίο.

Η Ιβάνα, που χώρισε με τον Τραμπ το 1992, δήλωσε πως αυτή μαζί με το σύζυγό της δίδαξαν στα παιδιά τους να «μην εμπιστεύονται κανέναν» και αποθάρρυναν τους τότε νεαρούς, Ντόναλντ Τζούνιορ, Έρικ και την μικρή Ιβάνκα να φέρνουν φίλους τους στο σπίτι.

Μία εξαίρεση,ωστόσο, ήταν ο παγκοσμίως γνωστός «βασιλιάς της ποπ», που κάποτε ζούσε στον  Trump Tower στην πόλη της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τα απομνημονεύματά της Ιβάνα «Raising Trump».

Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον. Πηγή φωτό: AP/Shuji Kajiyama

Η Ιβάνα γράφει πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν στενός προσωπικό φίλος ολόκληρης της οικογένειας και ήταν «ο μόνος που είχε ανοιχτή πρόσκληση να έρχεται στο σπίτι και να παίζει με τα παιδιά όποτε ήθελε» σύμφωνα με το περιοδικό People.

«Ερχόταν και μιλούσε με τον Ντόναλντ κι εμένα για περίπου 20 λεπτά και μετά πήγαινε επάνω στο δωμάτιο των παιδιών και έμενε μαζί τους για αρκετές ώρες» γράφει στο βιβλίο της. «Παρακολουθούσαν MTV, έπαιζαν Mario η tetris και έχτιζαν τον Trump tower με lego. Ο Μάικλ ήταν 30 ετών. Μπορούσε να μιλήσει καλύτερα με τα παιδιά από ότι εμείς» προσθέτει.

Η Ιβάνα γράφει στο βιβλίο της ότι «ποτέ δεν πίστεψε τις κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών» αλλά ανέφερε πως πάντα ήταν παρόντες οι νταντάδες των παιδιών στο δωμάτιο με τον Τζάκσον. «Θεωρώ πως ήταν και ο ίδιος ένα παιδί στο σώμα ενός άντρα, τρυφερός, γλυκός…δεν υπάρχει περίπτωση να έβλαψε ποτέ κανέναν».

 



Spread the love