Spread the love


Η πρώτη σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα Τραμπ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της νυν συζύγου του, Μελάνια.

Τα… μαχαίρια βγήκαν αμέσως μετά τη συνέντευξη της Ιβάνα για την προώθηση του βιβλίου της «Raising Trump» όπου η πρώην σύζυγος του ρεπουμπλικανού πολιτικού και επιχειρηματία, δήλωσε ότι «έχω το απευθείας νούμερο του Λευκού Οίκου, αλλά πραγματικά δεν επιθυμώ να το χρησιμοποιήσω, διότι βρίσκεται εκεί η Μελάνια. Δεν θέλω να γίνω αντικείμενο ζήλιας, ή κάτι αντίστοιχο, καθώς βασικά είμαι η πρώτη κυρία Τραμπ». Και πρόσθεσε χαριτολογώντας: Είμαι η πρώτη κυρία, έτσι;».

Προφανώς η Ιβάνα εννοούσε ότι ήταν η πρώτη σύζυγος (κυρία) του σημερινού προέδρου, αλλά η δήλωσή της δεν αντιμετωπίστηκε με ανάλογο χιούμορ από τη Μελάνια Τραμπ και τους συνεργάτες της.

Δια της εκπροσώπου της Στέφανι Γκρίσαμ, η σύζυγος του αμερικανού προέδρου έκανε γνωστό ότι δεν της άρεσε το αστείο αυτό. Καθόλου.

«Η Κυρία Τραμπ έχει κάνει τον Λευκό Οίκο σπίτι για τον Μπάρον και τον πρόεδρο. Της αρέσει πολύ που ζει στην Ουάσινγκτον και νιώθει τιμή για τον ρόλο της ως πρώτης κυρίας των ΗΠΑ», εξήγησε η Γκρίσαμ, σύμφωνα με το CNN. «Προτίθεται να κάνει χρήση του τίτλου της και του ρόλου της για να βοηθά τα παιδιά και όχι για να πουλάει βιβλία. Σαφώς και δεν υπάρχει καμιά βάση σε αυτή τη δήλωση μιας πρώην. Δυστυχώς αυτό γίνεται για να προκληθεί θόρυβος με στόχο την προσέλκυση της προσοχής και την προβολή», πρόσθεσε.



Spread the love