Spread the love


Ένα φαινομενικά περίεργο πλάσμα προκάλεσε σύγχυση σήμερα το πρωί σε όσους βρίσκονταν κοντά στον ποταμό Τάμεση, καθώς πέρασαν το ζώο για κροκόδειλο και πανικοβλήθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Κρις Ντάβις περπατούσε κατά μήκος του λιμανιού του Τσέλσι, την στιγμή που είδε δυο άνδρες να κοιτούν επισταμένα ένα σημείο στο νερό, ανάμεσα από δυο σκάφη.

Ο άνδρας τους πλησίασε για να δει τι ήταν αυτό που τους είχε τραβήξει την προσοχή και τότε είδε έναν, όπως δήλωσε ο ίδιος τεράστιο, κροκόδειλο.

Οι δυο άνδρες είχαν ήδη ενημερώσει την αστυνομία ενώ εκείνος έβγαλε βίντεο το ερπετό και το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ε ν τέλει ο υπεύθυνος του λιμανιού κλήθηκε να λύσει το μυστήριο και να καθησυχάσει τους τρεις άνδρες, λέγοντας τους πως το «πλάσμα» που επέπλεε δεν ήταν κροκόδειλος, αλλά ένα πλαστικό αντικείμενο, το οποίο έβγαλε στην ακτή με ένα δίχτυ.

Οι αρμόδιοι ανέφεραν πως δεν μπορούν να πουν με σιγουριά πως το βίντεο είναι αυθεντικό, καθώς και κροκόδειλος δεν βρέθηκε και θα ήταν περίεργο να τριγυρνάει ένα τέτοιο πλάσμα στον Τάμεση.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως και πέρσι υπήρχαν φήμεςγια την ύπαρξη κροκοδείλων στον Τάμεση, ειδικά μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που έδειχναν τα ερπετά. Εν τέλει και τότε είχε αποδειχθεί πως επρόκειτο για τεράστια κομμένα σχοινιά.

κροκόδειλο



Spread the love