Spread the love


Είδηση σε όλο τον κόσμο έγιναν για άλλη μία φορά τα περιβόητα μποτιλιαρίσματα στην Ινδονησία,  αφού ακόμη και ο πρόεδρος της χώρας αναγκάστηκε να περπατήσει δύο χιλιόμετρά μέσα στον καύσωνα προκειμένου να παρακολουθήσει μια στρατιωτική παρέλαση.

Ο εφιάλτης του κυκλοφοριακού προβλήματος στη χώρα, έγινε και πάλι γνωστός όταν ο πρόεδρος Τζόκο Γουιντότο αναγκάστηκε να περπατήσει περισσότερο από δύο χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει μαι τελετή που σηματοδοτούσε την 72η επέτειο από την ίδρυση της ινδονησιακής στρατιωτικής δύναμης.

Ο Βιντότο και ανώτεροι αξιωματούχοι της κυβέρνησης κόλλησαν στην κίνηση, στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν την παρέλαση στο Τσιλεγκόν, μια πόλη λιμάνι περίπου 2μιση ώρες με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα Τζακάρτα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του προεδρικού μεγάρου.

Μετά από 30 λεπτά αναμονής «ο πρόεδρος αποφάσισε να βγει από το αυτοκίνητο και να περπατήσει» ανέφερε ο φρουρός του Προέδρου Ιλί Ντασιλί.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας Τίτο Καρναβιάν, που ήταν κι αυτός κολλημένος στην κίνηση, συνόδευσε τον πρόεδρο.

Το βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει τον πρόεδρο να περπατά με μια φάλαγγα του προσωπικού ασφαλείας, ενώ οι θεατές τον επευφημούν.



Spread the love