Spread the love


Με εγκαύματα και ευαισθησία στα μάτια έφυγαν οι καλεσμένοι μιας trendy εκδήλωσης στο Χονγκ Κονγκ, μετά την έκθεσή τους στα διακοσμητικά υπεριώδη φώτα την Παρασκευή.

Η εκδήλωση φιλοξενούσε την γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα Hajime Sorayama και την εταιρεία ανδρικών ενδυμάτων Hypebeast και πραγματοποιήθηκε στο «The Landmark», ένα δημοφιλές εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην κεντρική περιοχή.

Ο Τζέιμς Άτσι, που ήταν ο DJ της βραδιάς, ξύπνησε το επόμενο πρωί με «τον χειρότερο πόνο στα μάτια» που είχε βιώσει ποτέ, αναφέρει η εφημερίδα HKFP. «Ουσιαστικά έχω την αίσθηση πως υπάρχει άμμος στα μάτια μου και δεν φεύγει με τίποτα, ενώ δεν μπορώ ούτε καν να να ανοιγοκλείσω» δήλωσε ο Dj.

Αρχικά, ο Άτσι σκέφτηκε ότι η αντίδρασή του ίσως να οφειλόταν σε αλλεργία, ωστόσο, εξήγησε πως δεν είχε βιώσει ποτέ μια τόσο σοβαρή αλλεργική αντίδραση. Κάποιες στιγμές μάλιστα, νόμιζε ότι ήταν τυφλός, καθώς τα μάτια του έτρεχαν τόσο πολύ που δεν μπορούσε να τα κρατήσει ανοιχτά. Τα συμπτώματα, σύμφωνα με τον ίδιο, διήρκησαν 12 ώρες.

πάρτι

Η φωτογραφία από την εκδήλωση που ανέβασε ο dj, James Acey. 
Μιλώντας με άλλος παρευρισκόμενους, ο Άτσι διαπίστωσε πως είχαν συμπτώματα ηλιακού εγκαύματος, όπως και ο ίδιος. «Το δέρμα στο πρόσωπό μου ξεφλουδίζεται» δήλωσε.

Ακούγοντας ότι και άλλοι υπέφεραν, ο Άτσι έκανε κάποια έρευνα και διαπίστωσε πως μπορεί να οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο είδος υπεριώδους φωτός που χρησιμοποιήθηκε στην εκδήλωση.

Επέστρεψε στο χώρο της εκδήλωσης και φωτογράφησε την λάμπα UV που χρησιμοποιήθηκε, η οποία, όπως διαπίστωσε, χρησιμοποιείται κυρίως σε εργασίες απολύμανσης.

Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα και η εταιρεία Hyperbeast ερευνά το περιστατικό και έχει συμβουλεύσει τους παθόντες να αγοράσουν οφθαλμικές σταγόνες και να ζητήσουν ιατρική συμβουλή.

 



Spread the love