Spread the love


Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες ενός φέρετρου που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Είναι κόκκινο και φέρει… τη διάσημη υπογραφή, Γαλλικού οίκου.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στο διαδίκτυο έπεσαν βροχή με τους χρήστες να μπερδεύονται… καθώς δεν μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν αν επρόκειτο όντως για φέρετρο κάποιας fashionista ή κάποιου φανατικού της μόδας που ήθελε και στον κάτω κόσμο να έχει style ή αν επρόκειτο απλά για έξυπνο μάρκετινγκ.

Άλλοι πάλι, το βρήκαν φυσιολογικό με το επιχείρημα γιατί θα έπρεπε κάποιος να αποχαιρετήσει τον κόσμο μέσα σε ένα συνηθισμένο φέρετρο. Άλλοι, επικαλέστηκαν ακόμη και τον Φαραώ για να πουν ότι και τότε οι τάφοι ήταν περίτεχνοι γιατί δηλαδή να μην πηγαίνουν και οι σύγχρονοι άνθρωποι στον Άδη με χλιδή.

Πολλοί ήταν και αυτοί που έκαναν άνω κάτω τον κόσμο να μάθουν ποιος ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο. Το ερώτημα δεν απαντήθηκε αλλά είναι σίγουρο ότι αν όντως υπήρχε κάποιος μέσα θα ήταν σίγουρα κάποιος πιστός του brand που ήθελε να αναπαυτεί έχοντας το LV μονόγραμμα παντού γύρω του και όχι τα νερά της καρυδιάς.

Φέρετρο



Spread the love