Spread the love


Ο 21χρονος Kirill Tereshin από τη Ρωσία, είναι μεγάλος θαυμαστής του body building, όμως επειδή το να χτίσει τεράστια μπράτσα προϋποθέτει πολύ δουλειά με διατροφές και ασκήσεις, αποφασίσει να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε, πιο γρήγορα κάνοντας ενέσεις στα χέρια του και έγινε σαν τον Ποπάι

Έτσι λοιπόν, γέμισε την περιοχή των μπράτσων με ένα έλαιο που είναι γνωστό ως synthol και η εικόνα τους άλλαξε ριζικά. Τώρα αν η αλλαγή είναι προς το καλό ή το κακό, αυτό είναι υπόθεση του καθενός ξεχωριστά, ο ίδιος όμως φαίνεται να νιώθει αυτοπεποίθηση.

Όπως κάθε χρήστης της synthol, όμοια και ο 21χρονος έπρεπε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα δοσολογίας στις ενέσεις του, ξεκινώντας από τα 250 ml που είναι το κατώτερο και αυξάνοντας την ποσότητα με το πέρασμα του καιρού, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Και ενώ είχε φουσκώσει σε φυσιολογικά πλαίσια, ο ίδιος δε φάνηκε να ευχαριστιέται με το θέαμα που αντίκριζε στον καθρέφτη και για αυτό συνέχισε την αγωγή, μέχρι που φούσκωσε σαν μπαλόνια και το ευχαριστήθηκε. Βέβαια δημιουργήθηκε ένα μικρό πρόβλημα ως προς τη συμμετρία του σώματος του, καθώς όλο το υπόλοιπο είναι κανονικό, ενώ εξέχουν τα τερατώδη – κυριολεκτικά – ποντίκια του.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι οι φωτογραφίες που με τόση περηφάνεια δημοσιεύει στο Instagram, έχουν καταφέρει να προσελκύσουν στον προσωπικό του λογαριασμό περισσότερους από 35.000 followers. Όπως ο ίδιος δηλώνει, μπορεί να δέχεται άσχημες κριτικές για αυτό που κάνει στον οργανισμό του, όμως δεν πρόκειται να σταματήσει τις ενέσεις, ενώ θέλει να ελπίζει πως κάποια ημέρα θα σπάσει τα ρεκόρ στο body building.

Μπορεί οι αθλητές του εν λόγω είδους να χρησιμοποιούν ενέσεις synthol, όμως λαμβάνουν μικρές ποσότητες και μάλιστα μόνο πριν τους αγώνες για να τονίσουν τους μυς τους. Αντίθετα, ο  Tereshin δεν έχει καθόλου μυς στο υπόλοιπο κορμί του, ενώ ξεκίνησε τις ενέσεις το περασμένο καλοκαίρι και αφού απολύθηκε από το στρατό, καταφέρνοντας μέσα σε 10 μέρες, να κάνει αυξήσει υπερβολικά τη μυϊκή του μάζα.

Όσο για τις παρενέργειες αυτής της συνήθειες, φαίνεται ότι ούτε ο πυρετός των 40 βαθμών των πτόησε, ούτε το ότι ένιωσε πως θα πέθανε, αφού μετά από λίγο όλα ήταν φυσιολογικά. Μάλιστα, το δέρμα στις περιοχές των μπράτσων του έχει αλλάξει χρώμα, αυτό όμως θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα τον ανησυχεί, καθώς οι γιατροί τον προειδοποιούν για τις πιθανότητες εμφάνισης μεγάλων προβλημάτων υγείας.

Ποπάι Ποπάι Ποπάι Ποπάι



Spread the love