Spread the love


Για ένα «ιατρικό θαύμα» ελπίζει η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ και λαμβάνει κάποια μορφή επικοινωνίας από τον θρύλο της Φόρμουλα 1, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Ένας οικογενειακός φίλος ισχυρίζεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής «στέλνει μηνύματα από τον μακρινό κόσμο του» ενώ βρίσκεται στο σπίτι του στη Γενεύη όπου παρακολουθείται καθημερινά από ιατρική ομάδα.

Ο Σουμάχερ υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013 και έκτοτε δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει.

Η ανώνυμη πηγή μίλησε στο γερμανικό περιοδικό Bunte, λέγοντας πως η σωματική του διάπλαση τον βοηθά να «είναι καλά ανάλογα με τις περιστάσεις».

«Η Κορίνα και τα παιδιά, ελπίζουν στην ημέρα που θα γίνει ένα ιατρικό θαύμα».

Ο επτά φορές πρωταθλητής υποβλήθηκε σε τεχνητό κώμα για έξι μήνες μετά το ατύχημά του στις γαλλικές Άλπεις.

Οι γιατροί περιέγραψαν την κατάστασή του ως «εξαιρετικά σοβαρή» μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Τρεις μήνες αργότερα, η δήλωση της εκπροσώπου του επιβεβαίωνε πως ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 δεν ήταν πλέον σε κώμα και πως είχε φύγει από το νοσοκομείο.

Ο Σουμάχερ, που δεν μπορεί να μιλήσει ή να περπατήσει, πιστεύεται ότι παρακολουθείται από μία ομάδα 15 ιατρών στο σπίτι του στη Γενεύη της Ελβετίας.

Μίκαελ Σουμάχερ Μίκαελ Σουμάχερ



Spread the love