Spread the love


Όλοι ξέρετε τον Ντόναλντ Τραμπ και τι περίπου μέρος του λόγου είναι. Το 2017 του ανήκει όσον αφορά τις ΗΠΑ, αλλά κάποιες φορές έκανε αισθητή την παρουσία του και στο υπόλοιπο κόσμο. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για έναν συμβατικό πρόεδρο, όχι τουλάχιστον σαν αυτούς που είχαμε συνηθίσει.

Και εκτός από το πολύ ωραίο μαλλί του, από τις πολλές γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις στην ζωή του και το ότι πολλές φορές δεν έχει ιδέα από το τι συμβαίνει γύρω του, ο Τραμπ έχει και κάποιες καθημερινές συνήθειες που σίγουρα ταιριάζουν σε έναν τέτοιο άνθρωπο, Δηλαδή εννοούμε, με εξαίρεση 1-2, οι υπόλοιπες δεν μας έκαναν και πολλή εντύπωση…

Έχει μικροβιοφοβία

Το έχει παραδεχθεί άλλωστε δημόσια, με ελληνικό κανάλι να μεταφράζει το «germaphobe» σε «Γερμανοφοβία». Δεν του αρέσει να κάνει χειραψίες, πλένει τα χέρια του ανελλιπώς και δεν ακουμπά ποτέ τα κουμπιά του ασανσέρ. Επίσης, σπάνια τρώει με πιρούνι και μαχαίρι.

Είναι εθισμένος στο fast food

Αφού δεν τρώει με μαχαίρι και πιρούνι, είναι λογικό. Mc Donald’s, πίτσα, τηγανιτό κοτόπουλο, milkshake και τηγανιτές πατάτες. Ευτυχώς που δεν πίνει και δεν καπνίζει γιατί θα ήταν μια κινούμενη βόμβα!

Δεν τον πειράζουν οι θερμίδες και του αρέσουν τα παραπανίσια του κιλά. Οκ, αφού τον κάνουν ευτυχισμένο…

Είναι επίσης εθισμένος στην Coca – Cola light

Λέγεται ότι πίνει περίπου 12 κουτάκια την ημέρα. Η καφεΐνη χτυπάει κόκκινο, αλλά μάλλον δεν τον πειράζει, τον κάνει ίσως πιο δραστήριο; Ποιος ξέρει;

 



Spread the love