Spread the love


Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 37χρονος στη Ρωσία, τον οποίο δολοφόνησε ο συγκάτοικός του και στη συνέχεια τον διαμέλισε επειδή δεν άντεχε τον καπνό από τα τσιγάρα του.

Ο δράστης μαχαίρωσε τον Έντουαρντ Ασίλοφ, του έκοψε το κεφάλι, το μόριο και τον ακρωτηρίασε μ’ ένα μαχαίρι. Όπως ομολόγησε στην ανάκριση, είχε απηυδήσει με τον συγκάτοικό του που δεν σεβόταν την επιθυμία του να μην καπνίζει μέσα στο δωμάτιό τους στη Μόσχα και όταν τον είδε να ανάβει άλλο ένα τσιγάρο, «τρελάθηκε».

Τα ακρωτηριασμένα μέλη του 37χρονου μηχανικού αυτοκινήτων βρήκαν έντρομοι γείτονες στον διάδρομο του κοιτώνα, όπου νοίκιαζε δωμάτιο, ενώ το μόριο του ήταν παρατημένο σ’ ένα ματωμένο μαξιλάρι.

έγκλημα

To θύμα της άγριας δολοφονίας, Έντουαρντ Ασίλοφ

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι το θύμα είχε δεχθεί συνολικά 40 μαχαιριές, εκ των οποίων εννέα στο στομάχι και άλλες πέντε στα γεννητικά του όργανα. Πρόσθεσε δε ότι ο 45χρονος δράστης είχε κόψει και τα αφτιά του θύματος καθώς και το μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Λόγω της αγριότητας του εγκλήματος η αστυνομία θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους, αλλά λίγο αργότερα ο συγκάτοικος του θύματος ομολόγησε.

Ο δράστης είχε μετακομίσει από το Ιρκούτσκ της Σιβηρίας στη Μόσχα για να εργαστεί ως οδηγός. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ισόβια κάθειρξη.

 



Spread the love