Spread the love


Ο κόσμος είναι ένα απέραντο τρελοκομείο! Περιστατικά του 2017 που το αποδεικνύουν περίτρανα…

Δεν κρατιόταν ένα ζευγάρι από τη Ρωσία μετά από την νυχτερινή του έξοδο, και άρχισε άρχισε να εpωτοτροπεί στο πίσω κάθισμα. Μάλιστα, σε κάποια φάση ο άντρας δεν δίστασε να του ζητήσει να βγει από το αυτοκίνητο και να κάνει μία βόλτα για δέκα λεπτά, προφανώς για να μπορέσει να… ολοκληρώσει με την παρτενέρ του.

Πρόσφατα, μια γυναίκα στο Walmart της Φλόριντα προσπάθησε να αγοράσει ηλεκτρονικά είδη για μόλις 3.80 δολάρια τα οποία κόστιζαν στην πραγματικότητα 1.800 δολάρια! Τo λάπτοπ και τα βιντεοπαιχνίδια αλλά και άλλα αντικείμενα που ήταν στο καλάθι της κόστιζαν 1.800 δολάρια ΜΟΝΟ ΠΟΥ η Cheyenne Amber West και η μαμά της έβγαλαν τα αυτοκόλλητα με την πραγματική τιμή και τους έβαλαν άλλες τιμές.

Η Sheridan Larkman, 23χρονη μητέρα δυο παιδιών από την Αυστραλία, περνάει κάθε μέρα το δικό της μαρτύριο, εξαιτίας του μεγέθους του στήθους της. Είναι μάλιστα θύμα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας της, όμως δεν μπορεί να κάνει την επέμβαση αφού βρίσκεται σε λίστα αναμονής για καιρό και όπως λέει η ίδια θα συνεχίσει να βρίσκεται για ακόμη περισσότερο χρόνο.

Η 19χρονη Ζιζέλ από την Αμερική επέλεξε να βγάλει σε δημοπρασία την πaρθενιά της, ξεσηκώνοντας πολλές αντιδράσεις μέσω διαδικτύου, θέλοντας τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της και να κάνει ταξίδια. Απεύθύνθηκε λοιπόν σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Στη «δημοπρασία» πλειοδότησε ένας ανώνυμος επιχειρηματίας από το Αμπού Ντάμπι, ξεπερνώντας τις προσφορές ενός σταρ του Χόλιγουντ κι ενός Ρώσου πολιτικού, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, δίνοντας τελικά, όπως αναφέρει η Daily Mail, τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Καθώς έψαχνε στο Instagram, μια οδοντίατρος από την Ρωσία έπαθε σοκ όταν είδε μια άλλη γυναίκα να έχει αναρτήσει selfie μέσα από την κρεβατοκάμαρά της. Η Γιούλια Αγρανόβιτς είδε φωτογραφία και από την θέα του παραθύρου της κρεβατοκάμαράς της στην Αγία Πετρούπολη, ανάμεσα στις φωτογραφίες της Βλάντα Αμπράμοβιτς.

Μια 47χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της διαμαρτυρόμενη για ό,τι και η Θεοπούλα στο Παρά Πέντε: Το ύψος της αρραβωνιαστικιάς του γιου της. Κατά την 47χρονη ήταν πολύ κοντή!



Spread the love