Spread the love


Φαίνεται πως κάθε ένας ηθοποιός που έχει πάρει μέρος σε ταινία στο Χόλιγουντ έχει να διηγηθεί και μια ιστορία παρενόχλησης. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ράσελ Κρόου, ο οποίος όμως περισσότερο θόλωσε τα νερά, με την εξομολόγησή του, παρά το γεγονός ότι πήρε σαφή θέση.

Κατά την διάρκεια των βραβείων «Arts» της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, παραδέχθηκε πως στα γυρίσματα μιας ταινίας «σοδόμισε» κατά λάθος, όπως ισχυρίστηκε, μια συνάδελφό του ηθοποιό, κατά την διάρκεια ερωτικής σκηνής!

Σκοπός της εξομολόγησής του, όπως ο ίδιος δήλωσε, ήταν να τονίσει την «ευαισθησία» με την οποία χειρίζεται η βιομηχανία του κινηματογράφου τέτοια περιστατικά, όμως αντιμετώπισε γενική κατακραυγή για… αναισθησία, κάνοντας αστειάκια σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Μάλιστα, η «εξομολόγησή» του θεωρήθηκε τόσο προκλητική και προσβλητική, που «κόπηκε» από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων στην Αυστραλία.

«Σοδόμισα την Ζακλίν Μακένζι στα γυρίσματα του “Romper Stomper”», είπε μισογελώντας στο κοινό και συνέχισε: «Δεν το ήθελα στην πραγματικότητα, προσπαθούσα να κρατήσω απόσταση κι εκείνη φορούσε ένα από εκείνα τα ελαστικά που προστατεύουν τα κορίτσια σε τέτοιες σκηνές και πραγματικά ήθελα να είμαστε σε απόσταση… Αλλά στην πρεμιέρα η αγαπημένη της μητέρα, που έχει πια πεθάνει, μας “ξεκαθάρισε” πώς το είδε εκείνη, ήταν σοδομισμός. Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν μια ιστορία για την ευαισθησία».

 



Spread the love