Spread the love


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε φυλακή της Κίνας, όταν ένας μελλοθάνατος αποχαιρέτησε την σύζυγό του, υποκλίθηκε στην μητέρα του και κράτησε για τελευταία φορά στην αγκαλιά του την μικρή του κόρη.

Το κοριτσάκι είναι πολύ μικρό και δεν καταλαβαίνει ότι βλέπει για τελευταία φορά τον πατέρα του. Του κούνησε χαρούμενο το χέρι και του είπε «αντίο μπαμπά». Στη συνέχεια, ο 30χρονος κρατούμενος αγκάλιασε τη σύζυγό του και έπειτα γονάτισε κι υποκλίθηκε τρεις φορές στη μητέρα του σε ένδειξη σεβασμού. Εκείνη τον αγκάλιασε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Στη συνέχεια τον παρέλαβαν οι φρουροί για να τον οδηγήσουν στο χώρο όπου επρόκειτο να εκτελεστεί με ένεση θανατηφόρου διαλύματος. Η σκηνή εκτυλίχθηκε σε φυλακή του Ντακίνγκ στη βορειοανατολική Κίνα πριν από λίγες ημέρες.

Ο Λι Σιουάν καταδικάστηκε για το θάνατο τριών ανθρώπων τον Μάιο του 2015. Μετά από καυγά με ένα από τα θύματά του, τα κυνήγησε για να πάρει εκδίκηση. Έπεσε με το αυτοκίνητό του στο δικό τους, σπρώχνοντάς το σ’ ένα χαντάκι. Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να καούν ζωντανά, ενώ άλλοι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν.

 



Spread the love