Spread the love


H Dolores O’Riordan με την ιδιαίτερη φωνή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών

Ο αιφνίδιος θάνατος της τραγουδίστριας των Cranberries, Dolores O’Riordan, σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές του συγκροτήματος και στον μουσικό κόσμο παγκοσμίως. Αναπάντητα παραμένουν μέχρι σήμερα τα ερωτήματα αναφορικά με τα αίτια του, με τη Σκότλαντ Γιαρντ να διευκρινίζει πάντως πως ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο τη Δευτέρα. Βρισκόταν στη βρετανική πρωτεύουσα για μια ηχογράφηση του Zombie, τραγούδι που αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Cranberries.

Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας, όπως μεταδίδει ο Guardian, επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση εξετάζεται. Σε μια δήλωσή του σημείωσε: Η αστυνομία στο Westminster κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν ξαφνικό θάνατο. Αστυνομικοί κλήθηκαν στις 09:05 το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου σε ένα ξενοδοχείο. Ο θάνατος μιας 46χρονης γυναίκας επιβεβαιώθηκε επί τόπου».

«Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος», συμπλήρωσε.

Η O’Riordan ξεχώρισε για την ιδιαίτερη χαρακτηριστική φωνή της. Οι Cranberries γνώρισαν μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 1990, με τραγούδια όπως το Zombie και το Linger.



Spread the love