Spread the love


Ο Ντάνιελ Κρεγκ φέρεται να είναι ο μυστηριώδης αγοραστής του πέτρινου σπιτιού που πούλησε ο συγγραφέας Μάρτιν Έιμις και η σύζυγός του Ίζαμπελ Φονσέκα έναντι 6,75 εκατ. δολαρίων.

Το σπίτι είχε καεί την παραμονή της περσινής Πρωτοχρονιάς και ο Έιμις και η οικογένειά του έχουν μετακομίσει σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών στο κέντρο του Μπρούκλιν, όπως αναφέρει η thesun.co.uk

Daniel Craig

Το κτίριο είναι του 1901 και αγοράστηκε από μία εταιρεία με την επωνυμία «On the Rows», ωστόσο κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες είναι η ο Κρεγκ (Daniel Wroughton Craig) και η σύζυγός του Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz).

Daniel Craig

Το ζευγάρι κατά το παρελθόν ζούσε σε ένα ρετιρέ στην περιοχή του Σόχο, το οποίο αγόρασαν το 2012 έναντι 11,5 εκατ. δολαρίων.

Daniel Craig

Ο Έιμις και η Φονσέκα αγόρασαν το σπίτι για 2,5 εκατ. δολάρια το 2010. Αλλά πέρυσι παραδόθηκε στις φλόγες από φωτιά που ξεκίνησε από μία καμινάδα του κτηρίου. Το σπίτι έχει αποκατασταθεί εξωτερικά, ενώ δεν έχει διαμορφωθεί εσωτερικά, κάτι που θα αναλάβει να κάνει ο νέος του ιδιοκτήτης.

Daniel Craig Daniel Craig Daniel Craig Daniel Craig Daniel CraigDaniel Craig



Spread the love