Spread the love


O Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ε!» ότι είναι ήδη παντρεμένος εδώ και δύο χρόνια, και όλα έχουν γίνει σύμφωνα με το νόμο.

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο πορτορικανός σούπερ σταρ Ρίκι Μάρτιν, καθώς ανακοίνωσε ότι είναι παντρεμένος με τον σύντροφό του Ζουάν Γιόσεφ εδώ και δύο χρόνια.

#Repost @jwanyosef ・・・ This is us in our home??‍♂️??‍♂️ @archdigest had a look inside our most personal abode ? #architecturaldigest #covergirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky (@ricky_martin) στις

«Είμαι σύζυγος ήδη», δήλωσε ο πορτορικανός τραγουδιστής στο τηλεοπτικό δίκτυο «Ε!» χωρίς να διευκρινίσει πότε τελέστηκε ο γάμος. «Σε μερικούς μήνες θα ετοιμάσουμε μια μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί σε τρία μέρη: την πρόβα της γιορτής, το δείπνο και το πάρτι. Θα σας ενημερώσω».

Η σχέση του 46χρονου Μάρτιν με τον 33χρονο Σουηδό καλλιτέχνη συριακής καταγωγής ξεκίνησε το 2016. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο και εδώ και μερικούς μήνες ζει στο Λος Άντζελες.

«Ανταλλάξαμε όρκους, κάναμε υποσχέσεις, υπογράψαμε όλα τα χαρτιά που έπρεπε να υπογράψουμε, το προσύμφωνο γάμου και όλα τα υπόλοιπα», δήλωσε ο Μάρτιν.



Spread the love