Spread the love


Τα φλας των φωτογράφων άστραφταν κι οι εικονολήπτες στριμώχνονταν για το καλύτερο πλάνο, όταν πάτησε χθες Κυριακή το πόδι της στη Σεούλ η Χιονγκ Σονγκ Γουόλ.

Και λογικό, αφού τα τελευταία χρόνια είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η τραγουδίστρια της βορειοκορεατικής απάντησης στα Spice Girls όχι μόνον ήταν ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά κι ότι εκείνος την είχε στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα μαζί με άλλα 11 μέλη μουσικού γκρουπ, γιατί γύρισαν ταινία με ροζ περιεχόμενο.

Η επικεφαλής του λίαν δημοφιλούς στο κομμουνιστικό καθεστώς γυναικείου συγκροτήματος Moranbong Band, τα μέλη του οποίου επέλεξε κατά πληροφορίες προσωπικά ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας, πέρασε από την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στη Νότια Κορέα για να φροντίσει για τις προετοιμασίες της άφιξης ομάδας συμπατριωτών της καλλιτεχνών, της οποίας επίσης είναι επικεφαλής, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Φεβρουαρίου.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, την άφιξη της οποίας αναμετέδιδε ζωντανά η νοτιοκορετική τηλεόραση, απέφυγε τα σχόλια όταν πέρασε μπροστά απ’ τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους περαστικούς στο σιδηροδρομικό σταθμό της Σεούλ για να επιβιβαστεί σε τρένο, που θα τη μετέφερε στην πόλη Gangneung, όπου θα εμφανιστούν οι Βορειοκορεάτες καλλιτέχνες.

Τα νοτιοκορεατικά ΜΜΕ έχει καταλάβει φρενίτιδα από την περασμένη εβδομάδα, όταν με την παρουσία της στις συνομιλίες αντιπροσωπειών των δύο κρατών της κορεατικής χερσονήσου για τη Χειμερινή Ολυμπιάδα η Χιονγκ Σονγκ Γουόλ διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν νεκρή. Κάμερες την ακολουθούσαν παντού, κυνηγούσαν το λεωφορείο της, ενώ στο σιδηροδρομικό σταθμό της Σεούλ είχαν αναπτυχθεί εκατοντάδες αστυνομικοί για την τήρηση της τάξης.

Η Χιονγκ λέγεται ότι υπήρξε ερωμένη του Κιμ κι ότι πριν από δέκα χρόνια είχαν σχέση, η οποία έληξε με παρέμβαση του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ. «Γνωρίζονταν από τα εφηβικά τους χρόνια και στην ελίτ της Πιονγιάνγκ κυκλοφορούσαν φήμες ότι είχαν σχέση», είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο αξιωματούχος των νοτιοκορεατικών μυστικών υπηρεσιών σε τοπική εφημερίδα.

Οι μυστικές υπηρεσίες πίστευαν ότι ο Κιμ κι η Χιονγκ «τα έφτιαξαν» γύρω στο 2002, μετά την επιστροφή του από τις σπουδές στην Ελβετία.

Η Χιονγκ ήταν ήδη γνωστή στην πατρίδα της, όταν επελέγη ως επικεφαλής του γυναικείου συγκροτήματος Moranbong Band, που ερμνεύει ποπ και ροκ τραγούδια αλλά και ύμνους για τον «Ανώτατο Ηγέτη» Κιμ. Φήμες λένε ότι μέλη του Moranbong Band θα μετάσχουν και στην ομάδα Βορειοκορεατών καλλιτεχνών “Samjiyon” που θα εμφανιστούν στη Χειμερινή Ολυμπιάδα.



Spread the love