Spread the love


Ένας δεισιδαίμονας ινδός αγρότης και μια απροσδόκητη χείρα βοηθείας

Ποιος θα περίμενε ότι η γνωστή πορνοστάρ Sunny Leone θα έσωζε τις καλλιέργειες ενός αγρότη στη μακρινή Ινδία;

Και όχι μόνο αυτή, καθώς σύντομα το κτήμα γέμισε με αφίσες πορνοστάρ και μοντέλων, καθώς το τέχνασμά του φαινόταν να δουλεύει.

Ο Chenchu Reddy φοβόταν το μάτι των γειτόνων του, νιώθοντας πως θα ματιάσουν τα σπαρτά του με τη ζήλια τους, κι έτσι έβαλε στο χωράφι του εικόνες γυναικών για να τραβούν τα βλέμματα των περιοίκων, αφήνοντας τα κουνουπίδια του στην ησυχία τους!

Το «κακό μάτι» έφυγε, όπως λέει, μιας και όλοι βλεφαριάζουν τώρα τις καλλίγραμμες γυναίκες.

«Χρόνια και χρόνια, βλέπω τα σπαρτά μου να υποφέρουν και μετράω απώλειες λόγω κακής σοδειάς», είπε στα τοπικά μέσα, «τα σπαρτά δείχνουν υγιή για ένα διάστημα, μετά όμως κάτι πάει στραβά. Και μετά συνειδητοποίησα πως το χωράφι μου είναι δίπλα στον δρόμο και όλοι οι περαστικοί μπορούν να το δουν. Αυτή τη χρονιά, έχω μια καλή σοδειά 10 στρεμμάτων. Κάτι που έχει τραβήξει την αχρείαστη προσοχή των περιοίκων και των περαστικών. Για να διώξω το κακό τους μάτι, σκέφτηκα να κρεμάσω τη Sunny Leone πριν από μερικές μέρες».

Και τελικά; «Το τρικ δούλεψε. Κανείς δεν κοιτά πια τα φυτά μου. Έχει περάσει ένας μήνας και μπορώ να δω τη διαφορά. Οι άνθρωποι δεν κοιτούν το χωράφι μου γιατί είναι απασχολημένοι να κοιτούν τις φωτογραφίες».

Και παραδέχεται μάλιστα πως την πορνοστάρ δεν την ήξερε καθόλου και ήταν ένας φίλος του αυτός που του είπε πως είναι τόσο γνωστή που θα έκανε την απλή δουλειά που ήθελε ο αγρότης…

Δείτε το βίντεο:



Spread the love