Spread the love


Οι αντιδράσεις και η βροχή

«Φόρεσε» το τζιν της και ένα φλοράλ τοπ σε ροζ απόχρωση και πήγε στο ραντεβού τους. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

Το μοντέλο Joy Jewell και μητέρα τριών παιδιών από τις ΗΠΑ απευθύνθηκε στην body painter Jen Seidel η οποία ζωγράφισε σε ολόκληρο το σώμα της το ιδανικό σύνολο για να πάει στο ραντεβού της.

Πριν πάει στο ραντεβού η Joy είπε: «Ο τύπος που θα βγω είναι κωμικός, έχει πολύ πλάκα και ανυπομονώ να τον συναντήσω και να δω την αντίδρασή του. Δεν ξέρω καν αν θα το παρατηρήσει. Ελπίζω σήμερα οι δύο μας να κάνουμε μια ωραία κουβέντα αν φυσικά δεν παρασυρθεί από αυτό που θα δει».

Όταν συναντήθηκαν οι δύο τους πήγαν για καφέ και η Joy φορούσε ένα παλτό το οποίο εκείνος την βοήθησε να βγάλει. Μάλιστα της είπε ότι του αρέσουν πολύ αυτά που φοράει και σύμφωνα με την Daily Mail, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταλάβει κάτι.

Φαίνεται όμως πως το… outfit δεν έπεισε κάποια νεαρά κορίτσια στο εμπορικό κέντρο που κατάλαβαν ότι το μοντέλο έχει κάνει body painting αν και εκείνη επέμενε ότι κάνουν λάθος.

Όπως ακούγεται στο βίντεο η Joy του το αποκάλυψε όταν τους έπιασε βροχή ενώ εκείνος της πρότεινε, χαριτολογώντας να την βοηθήσει να «ξεβαφτεί».



Spread the love