Spread the love


Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο

Συνελήφθη μια 22χρονη καθηγήτρια από το Κονέκτικάτ των ΗΠΑ, επειδή είχε σχέσεις με 18χρονο μαθητή, που φοιτούσε στο ίδιο σχολείο.

Η Tayler Boncal βομβάρδιζε τον 18χρονο με μηνύματα για δύο εβδομάδες πριν προχωρήσουν εpωτικά στο σπίτι της ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το περιστατικό ανέφερε στις Αρχές ένας ανήσυχος γονιός και η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν την καθηγήτρια είναι σeξουαλική επίθεση δευτέρου βαθμού, ωστόσο, οι γονείς του μαθητή δεν της έχουν κάνει μήνυση, καθώς ισχυρίζονται, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.

Το ζευγάρι έχει συνευρεθεί εpωτικά πέντε φορές στο σπίτι της καθηγήτριας. Η καθηγήτρια απολύθηκε τον Ιανουάριο από την δουλειά της και παραδόθηκε στην αστυνομία την περασμένη Πέμπτη.

Μόλις επιβεβαιώθηκαν οι κατηγορίες ο διευθυντής του σχολείου έστειλε ένα γράμμα στους γονείς του 18χρονου που έλεγε τα εξής:

«Ξέρω ότι κυκλοφορούν διάφορες φήμες ανάμεσα στους μαθητές τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα, που η αστυνομία τελείωσε την έρευνά της και κατέληξε σε επιβεβαιωμένα συμπεράσματα μπορώ να σας ενημερώσω για το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε έναν μαθητή μας και μια πρώην πλέον καθηγήτρια του σχολείου. Ως εκπαιδευτικοί έχουμε το καθήκον να μορφώνουμε και να προστατεύουμε όλους τους μαθητές μας, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν μερικά όρια που δεν πρέπει ποτέ να ξεπεράσουμε. Επίσης, δεν θα ανεχτούμε καμία συμπεριφορά που βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών. Ελπίζω να μην αφήσετε αυτό το ατυχές περιστατικό να επισκιάσει την φήμη των άλλων καθηγητών που δείχνουν κάθε μέρα την αφοσίωσή τους στους μαθητές», έγραφε το γράμμα.



Spread the love