Spread the love


Τρελάθηκαν οι χρήστες του διαδικτύου

Μια Κινέζα παρουσιάστρια, άθελα της, έχει τρελάνει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, αφού δείχνει να μην έχει γεράσει καθόλου τις δυο δεκαετίες που εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η 44χρονη Γιανγκ Νταν παρουσιάζει τον καιρό στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό CCTV της Κίνας.

 Κινέζα παρουσιάστρια

Ένα βίντεο της Γιανγκ, που πρόσφατα έγινε viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την δείχνει να παρουσιάζει τον καιρό εδώ και 22 χρόνια. Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου από το 1996, που πρωτοεμφανίστηκε.

Το βίντεο αρχικά μοιράστηκε από το πρόγραμμα του καιρού του τηλεοπτικού σταθμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τη λεζάντα: «Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έχουν μεγαλώσει παρακολουθώντας την εκπομπή της. Εντυπωσιάζονται από το γεγονός ότι αυτοί έχουν μεγαλώσει ενώ εκείνη όχι. Και κάτι επιπλέον; Φαίνεται πως κάθε χρόνος που περνά γίνεται νεότερη».

Τώρα, που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την χαρακτηρίζουν «αιώνια θεά», η βραβευμένη παρουσιάστρια έχει κάνει πολλούς να διερωτούνται ποιο είναι το μυστικό της. Μερικοί μάλιστα, αστειεύτηκαν λέγοντας πως πρόκειται για συνωμοσία και πως όλα τα δελτία καιρού εδώ και 22 χρόνια, γυρίστηκαν μέσα σε μια μέρα. Πώς αλλιώς να το εξηγήσουν; Είναι είτε αυτό, είτε βρήκε τη μυθική πηγή της νεότητας.

 



Spread the love