Spread the love


Αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει για τον πρώην άνδρα της ο οποίος της χτυπούσε ανελέτητα. Φοβάται για την ζωή της αλλά και για την ζωή του παιδιού της. Ο πρώην άνδρας της, γνωστός και ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην Γαλλία, είναι κατά την ίδια επικίνδυνος.

Μίλησε στην L’ Equipe, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Μίριαμ.«Επικοινώνησα μαζί σας γιατί φοβάμαι ότι θα σκοτώσει κάποιον», είπε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Μόλις αρχίσαμε να ζούμε μαζί διαπίστωσα ότι δεν ήταν καλά. Ήταν πολύ βίαιος. Μόλις μείναμε στο ίδιο σπίτι άρχισε να με χτυπάει».

Η γυναίκα περιέγραψε τα ξεσπάσματα και την παράνοια που είχε στο μυαλό του. Η ζήλια τον έκανε πολύ βίαιο. «Δεν ήταν μικρά χαστούκια, αλλά μπουνιές στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού», λέει η ίδια.

Περιγράφει επίσης πως την είχε αποξενώσει από όλους τους φίλους της και δεν της επέτρεπε να εργάζεται έτσι ώστε να εξαρτάται από εκείνον απόλυτα. Δεν την χτυπούσε μόνο αλλά την βίαζε κιόλας. «Όταν με έβλεπε να κλαίω μετά από άγριο ξύλο που μου είχε ρίξει, ερχόταν κοντά μου και ζητούσε να τον συγχωρέσω και μετά με ανάγκαζε να κάνω σεξ μαζί του. Εγώ αντιστεκόμουν αλλά νομίζω ότι αυτό τον εξίταρε περισσότερο. Με άφηνε να κλαίω σε μια γωνιά».

Όπως οι περισσότερες κακοποιημένες γυναίκες, πίστευε ότι κάπως θα άλλαζε η κατάσταση και προσπαθούσε να τον προστατεύσει για να μην καταστραφεί και η καριέρα του αλλά φυσικά εκείνος δεν άλλαζε.

«Με έκανε να υποφέρω τόσο πολύ. Τώρα συνειδητοποιώ ότι ζω από θαύμα».

Η «Μίριαμ» χώρισε τον γνωστό ποδοσφαιριστή τον Φεβρουάριο του 2016. Μάζεψε τα πράγματά της και 4 μηνών έγκυος προσπάθησε να φύγει. Εκείνος την ακολούθησε και σε έναν σταθμό τρένου άρχισε να την χτυπάει και να της αδειάζει τα πράγματα μέσα στον κόσμο.

Οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να την γλιτώσουν από τα χέρια του την παρακαλούσαν επι 45 λεπτά να τον καταγγείλει αφού τον αναγνώρισαν αλλά εκείνη δεν είπε τίποτα. Τον Ιούνιο του 2016 γέννησε. Εκείνος δεν αναγνώρισε το παιδί και δεν ασχολήθηκε ξανά μαζί της αφού πίστευε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του. Λέει ότι ίσως κάποτε να τον καταγγείλει στις αρχές αλλά φοβάται πολύ για την ζωή την δική της και του παιδιού της.



Spread the love