Spread the love


Χιλιάδες έφηβοι κάνουν αχόρταγα σεξ και καπνίζουν χασίς

Κάθε χρόνο η αχανής παραλία Las Olas στο Fort lauderdale στη Φλόριντα, την πρώτη εβδομάδα της Άνοιξης, περισσότεροι από 100.000 νέοι και έφηβοι από τα σχολεία και τα κολέγια της πολιτείας συγκεντρώνονται και επιδίδονται σε πράξεις όχι και τόσο… νόμιμες.

Και δεν αναφερόμαστε στο σeξ το οποίο κάνουν αχόρταγα όπου βρεθούν, ακόμη και στην άμμο, ή μέσα στη θάλασσα, αλλά στα ναρκωτικά και το αλκοόλ μέχρι λιποθυμίας.

Το spring break, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες νέους και η αστυνομία μιλάει για «ένα ελεγχόμενο χάος». Οι παραβάσεις της νομοθεσίας της Φλόριντα περί ναρκωτικών και αλκοόλ δεν σταματούν. Την πρώτη ημέρα μέσα σε 30 λεπτά οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει 8 έφηβους παραβάτες.

«Είναι χάλια πλέον εδώ. Η αστυνομία περιπολεί συνέχεια ανάμεσα μας και τα σκυλιά μας μυρίζουν. Δεν είναι όπως παλιά. Οι αστυνομικοί μας κατάσχουν τις μπύρες και τις χύνουν στην άμμο.» θα πει από την πλευρά του ένα πρωτοετής φοιτητής του State university του Μίτσιγκαν.

Η μέρα ξεκινάει με τους αγουροξυπνημένους νέους να τοποθετούν ηχεία στην παραλία και να χορεύουν μέχρι εξαντλήσεως. Ακολουθούν το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το σεξ (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά).

 



Spread the love