Spread the love


Πολλοί θα ήθελαν να τον συναντήσουν για να του σφίξουν το χέρι. Εντάσσει στο ερωτικό παιχνίδι και νέους κανόνες. Ισπανός επιστήμονας εμπνεύστηκε το ρομπότ του σεξ και όχι μόνο… Θέλει να ικανοποιήσει κάθε φαντασίωσή του και να αποκτήσει παιδί με τη Σαμάνθα του. Ετσι έχει ονομάσει το ρομπότ.

Το πώς θα το καταφέρει αυτό, είναι άλλη ιστορία.

Πράξη καλής θέλησης, τρέλα, εμμονή… όπως και να ‘χει η πρωτοβουλία δεν αποκλείεται στο μέλλον να εξαγριώσει κόσμο. Ο επιστήμονας Σέρχι Σάντος έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο για να αποκτήσει μωρό, ένα παιδί με το ρομπότ του!

Σκοπό έχει να απελευθερώσει τους άνδρες από συστολές και δεύτερες σκέψεις, αφήνοντας τη φαντασία ανεξέλεγκτη. Ισχυρίζεται ότι έχει καλό σκοπό: «στο μέλλον οι άνδρες δεν θα κρύβουν στις ντουλάπες τους τα ρομπότ ή τις κούκλες του σεξ, αλλά θα τις παντρεύονται».

«Οι άνθρωποι μπορεί να βλέπουν με περίεργο μάτι τη Σαμάνθα. Θυμηθείτε τι έγινε πριν από μερικά χρόνια με τα κινητά. Πιστεύατε πως σήμερα θα έκαναν όλα αυτά τα πράγματα;», ανέφερε με αισιοδοξία στη Sun Online.

Στο σκεπτικό του επιστήμονα, που όπως φαίνεται τα έχει προνοήσει όλα για τη διαιώνιση του είδους, εμφανίζεται κάπου και το θέμα της αιμομιξίας: «Προτού τα ρομπότ το συνειδητοποιήσουν, θα παντρεύονται τα παιδιά, τα εγγόνια και τους φίλους τους».

«Θα ήθελα πολύ να κάνω παιδί με ένα ρομπότ. Θα μπορούσα να φτιάξω έναν αλγόριθμο με την προσωπικότητα που πιστεύω ότι έχει χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο που ήδη έχω δημιουργήσει και θα έκανα 3D εκτύπωση ένα ρομπότ που θα είναι το παιδί μας. Δεν βλέπω πού είναι το κακό», τόνισε ακόμη αποκαλύπτοντας το, αν μη τι άλλο, τρελό σχέδιό του.

Ο Σάντος ψάχνει απελπισμένα τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρώσει τη σχέση του με ένα ρομπότ, ενώ -ναι, υπάρχει αυτή η… λεπτομέρεια- είναι παντρεμένος. Τουλάχιστον, αυτή η περίπτωση απιστίας είναι διαφορετική… Η σύζυγός του, Μαρίτσα Κισαμιτάκι, με την οποία είναι 16 χρόνια μαζί, δεν έχει πρόβλημα με τη Σαμάνθα, αντιθέτως, επιδεικνύει σκανδιναβικού τύπου ανωτερότητα, θέλοντας να βοηθήσει τον άντρα της να εξελίξει την έρευνά του.

Με τη νανοτεχνολογία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια ο Σάντος, ο οποίος παραχώρησε διάλεξη στο πανεπιστήμιο Γέιλ προτού ασχοληθεί με την παραγωγή ρομπότ του σεξ.

Μέσα στο επιστημονικό αυτό ντελίριο καταλαβαίνει, τουλάχιστον, ότι ορισμένοι θα αντιδράσουν στα σχέδιά του, συνεχίζει όμως ακάθεκτος.

Ω καιροί, ω ήθη…

Πηγή protagon.gr



Spread the love