Θέλει να της βοηθήσει με τον τρόπο του…

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι οι οpγασμοί τις ημέρες της περιόδου μειώνουν απίστευτα τους πόνους της, καθώς και τους πονοκεφάλους, καθώς οδηγούν στην έκκριση ντοπαμίνης, η οποία λειτουργεί θεραπευτικά. Επιπλέον, πολύ συχνά οι γυναίκες έχουν ακόμα περισσότερες… ορέξεις εκείνες τις ημέρες για τρελίτσες.

Φαίνεται ότι η γνωστή σελίδα πορνογραφικού υλικού Pornhυb, έλαβε σοβαρά υπόψιν της το γυναικείο αυτό θέμα και αποφάσισε να συμβάλλει με τον τρόπο του.

Έτσι, δημιούργησε μια καμπάνια με τον τίτλο Fuck Your Period, η οποία δείχνει στις γυναίκες ότι τις δύσκολες ημέρες του μήνα, θα πρέπει να στρέφονται στη σeξουαλική ικανοποίηση, ώστε να νιώθουν καλύτερα και να είναι χαρούμενες.


 

Μέσα από ένα ροζ site, με ωραία γραφικά, οι γυναίκες κατευθύνονται στο πως να αντιμετωπίσουν πιο… ευχάριστα την περίοδο τους, ενώ δίνοντας το email τους, τους παρέχεται εντελώς δωρεάν premium υλικό από την τεράστια συλλογή του Pornhub.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε  μια δοκιμή, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα και να ακολουθήσετε τα βήματα που σας προτείνει.