Spread the love


Πολλοί θεώρησαν ότι απατά το αγόρι της

Το γήπεδο είναι ξέσπασμα, προσφέρει χαρά, λύπη και γενικά δυνατά συναισθήματα. Είναι από τα λίγα μέρη που μπορείς να φωνάξεις ελεύθερα. Ή μάλλον επιβάλλεται να φωνάξεις. Εμείς στην Ελλάδα δεν είμαστε τόσο συνηθισμένοι στις κάμερες στα γήπεδα, οι οποίες μεταδίδονται απευθείας στην γιαγαντοοθόνη του σταδίου. Στις ΗΠΑ όμως είναι κάτι περισσότερο από συνηθισμένο…

Οι περισσότεροι αισθάνονται όμορφα όταν τους καταγράφει η κάμερα και αντιδρούν αναλόγως. Και αυτοί που δεν θέλουν, κρατούν το κεφάλι τους λίγο χαμηλά, ή έστω δεν κοιτούν κατάματα την κάμερα μέχρι να βαρεθεί και να πάει στον επόμενο.

Αυτή η 23χρονη οπαδός όμως αντέδρασε παράξενα όταν είδε την κάμερα απέναντί της. Μια ύποπτη αντίδραση που δεν βλέπεις συχνά. Κάτι που οδήγησε πολλούς χρήστες του διαδικτύου να κάνουν εικασίες. Ο Dj Sourmilk αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο με τίτλο «Όταν είσαι στο παιχνίδι με τον τύπο δίπλα σου και συνειδητοποιείς ότι σε παίρνει η τηλεόραση».

Τι συνέβη τελικά; Όταν η αντίπαλη ομάδα σκόραρε στην τέταρτη περίοδο, η κοπέλα προσπάθησε να παρηγορήσει τον τύπο που καθόταν δίπλα της. Έβαλε τα δάχτυλά της στα μαλλιά του και άρχισε να τα χαϊδεύει. Εκέινη την στιγμή, η κάμερα του ESPN στράφηκε πάνω της.

Η αντίδραση της έκανε τους χρήστες τουθ διαδικτύου να υποπτυθούν πως κάτι ύποπτο είχε μόλις συμβεί. Το βίντεο έγινε αμέσως viral με τον κόσμο να εικάζει πως η κοπέλα είχε πάει στο γήπεδο με την παράνομη σχέση της, ενώ το αγόρι της έβλεπε από το σπίτι. Κάποιοι πάλι είπαν πως η κοπέλα πρέπει να ήπιε αρκετά και να μπερδεύτηκε, στοιχηματίζοντας πως ο φίλος της βρίσκεται στα αριστερά της.

Φυσικά άρχισε και το τρολ, με κάποιους να λένε ότι ξέχασε αναμμένο το γκάζι ή ότι είχε πει πως ήταν άρρωστη στην δουλειά της. Το κακό είναι ότι ποτέ δεν μάθαμε τι πραγματικά συνέβη πρίν από 3 χρόνια…



Spread the love