Spread the love


Ένας από τους δώδεκα βιαστές της – πέντε εκ των οποίων ηλικίας 18 έως 21 ετών – έχουν ήδη συλληφθεί

Τις στιγμές της άγριας κακοποίησης που πέρασε στα χέρια δώδεκα ατόμων σε ξενοδοχείο της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2016 περιέγραψε η 50χρονη από το Κεντ της Βρετανίας.

«Ήταν δέκα, ήταν όλοι τους νέοι και γυμνοί. Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ενώ ήμουν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας» περιγράφει η γυναίκα για όσα συνέβησαν στο Σορέντο.

«Ένιωθα ότι βίωνα μια εξωσωματική εμπειρία. Ένιωθα ότι δεν είχα κανένα έλεγχο του τι συμβαίνει» συμπληρώνει για τις φρικτές ώρες που έζησε στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με την κόρη της.

Ένας από τους δώδεκα βιαστές της – πέντε εκ των οποίων ηλικίας 18 έως 21 ετών – έχουν ήδη συλληφθεί «είχε μια κορώνα για τατουάζ στο λαιμό». Αυτό στοιχείο ήταν που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση καθώς έτσι εντόπισαν οι Ιταλοί αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν εκ των δραστών.

Η 50χρονη ήταν τόσο σοκαρισμένη από όσα πέρασε στο ξενοδοχείο ώστε κατήγγειλε το περιστατικό όταν επέστρεψε στη Βρετανία.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της καθώς στο αίμα της ανιχνεύτηκε μια ναρκωτική ουσία που χρησιμοποιείται από επίδοξους βιαστές.

Οι συλλλήψεις των δραστών έγιναν όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα διαδικτυακό chat με τίτλο «κακές συνήθειες» (bad habits) στο οποίο κάποιοι εκ των βιαστών είχαν ανταλλάξει εικόνες από όσα συνέβησαν εκείνον τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τη Reppublica η περιπέτεια για τη γυναίκα ξεκίνησε όταν πήγε για ένα ποτό με την 25χρονη κόρη της στο μπαρ του ξενοδοχείου δύο εργαζόμενοι στο οποίο την κέρασαν ένα ποτό. Στη συνέχεια, την οδήγησαν σε κοντινή, έρημη πισίνα και την βίσαν. Κατόπιν, την οδήγησαν στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί τους και άλλα άτομα, και την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.



Spread the love