Spread the love


Οι νικητές ψάχνουν τα κέρδη τους

Το να μην κερδίσεις ποτέ σε τυχερό παιχνίδι είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά να κερδίσεις και να μην πάρεις ποτέ το τεράστιο ποσό που δικαιούσαι είναι κάτι ασυνήθιστο!

Πολλοί νικητές λαχείων του Ιλινόις δεν είδαν ποτέ τα χιλιάδες δολάρια που έπρεπε να έχουν στα χέρια τους, και πλέον αποφάσισαν να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα!

Οι νικητές αποφάσισαν να αναθέσουν την υπόθεση σε δικηγόρο και η ιστορία αποδείχτηκε μεγάλη περιπέτεια όταν ο δικηγόρος τους που ήρθε σε επαφή με την εταιρεία, διαπίστωσε πως η εταιρεία δεσμεύεται από το κράτος και δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα στους πολίτες!

Οι νικητές προσπαθούν να ασκήσουν πίεση έτσι ώστε το κράτος να μεταφέρει στους λογαριασμούς τους όλα τα χρήματα που κέρδισαν, όμως μάτια. H πολιτεία του Iλινόις είναι τόσο χρεωμένη που δεν είναι σε θέση να δώσει στους νικητές πάνω από 600 δολάρια!

Οι κάτοικοι του Ιλινόις είναι εξαιρετικά ενοχλημένοι από αυτή την αδικία και δεν σχεδιάζουν να υποχωρήσουν σύντομα μέχρι τη στιγμή που θα πάρουν τα χρήματά τους.

Το θέμα είναι πως η εταιρεία των τυχερών αυτών παιχνιδιών εξακολουθεί να έχει διαφημίσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς!

Μια εκ των νικητών, η Susan Rick, είπε στα ΜΜΕ, “Πιστέψαμε πως κερδίσαμε και ελπίζαμε για μια νέα καλύτερη ζωή αλλά τζάμπα τα όνειρα!”

 



Spread the love