Spread the love


Όσα μόνα η ίδια ξέρει

Οι ιερόδουλες έρχονται σε επαφή με ανθρώπους με ιδιαίτερα γούστα και προτιμήσεις, με μια μεγάλη πληθώρα φαντασιώσεων και φετίχ να παρεμβάλλονται στην ερωτική πράξη.

Και ως εκ τούτου, έχουν πικάντικες και σπαρταριστές ιστορίες να διηγηθούν, όπως και η κοπέλα της ιστορίας μας, μια συνοδός πολυτελείας από το Περθ της Αυστραλίας που πέρασε και από οίκο ανοχής του Σίδνεϊ.

Η ανώνυμη γυναίκα, που ισχυρίζεται πως έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 1.200 άντρες, περιέγραψε τις πιο περίεργες συνευρέσεις της σε συζήτηση στο κοινωνικό δίκτυο Reddit. «Είχα μια σπειροειδή σκάλα στο διαμέρισμά μου στο Περθ», ανακαλεί, «ένας πελάτης ήθελε να κάθεται από κάτω και να αυνανίζεται όσο εγώ ανεβοκατέβαινα τη σκάλα. Αυτό ήταν το βίτσιο του».

«Δεχόμουν τηλεφωνήματα από άντρες που ζητούσαν αιμομικτικό παιχνίδι ρόλων, αλλά πάντα τους απέρριπτα, δεν το έχω με αυτά τα παιχνίδια. Έχω μερικά αδέλφια … Αυτό είναι παράξενο για μένα».

Η ιερόδουλη λέει μετά πως έφτασε να βγάζει ακόμα και 3.000 δολάρια τη βδομάδα, αν και δεν έχει την ίδια δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά τα πράγματα είναι πολύ ήσυχα για κείνη. Περιγράφει τους πελάτες της ως «κυρίως λευκούς με καλοπληρωμένα επαγγέλματα» και συνήθως μεταξύ 40-60 ετών. Και λέει πως αυτοί είναι οι καλύτεροι πελάτες, μιας και είναι «ευγενικοί και πραγματικά γενναιόδωροι».

Όταν μαζέψει λέει αρκετά, θα τα παρατήσει για να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο για το μεταπτυχιακό της δίπλωμα. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να κάνει παρέα σε κυρίους με χοντρά πορτοφόλια, παρά τα περίεργα συναπαντήματα. Όπως αυτός ο τύπος που τον έπαιρνε διαρκώς η γυναίκα του τηλέφωνο και τον κατηγορούσε για απιστίες με κείνη στην αγκαλιά του! «Αυτό με εξόργιζε και με έκανε αμήχανη», λέει η κοπέλα για όλες τις δικαιολογίες που αράδιαζε ο πελάτης στην ανήσυχη σύζυγό του…

 



Spread the love