Spread the love


Σύμφωνα με την Bild

Η απόφαση του Ζιντεντίν Ζιντάν να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε… στα κρύα του λουτρού τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι «καίγονται» να βρουν τον αντικαταστάτη του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η λίστα των «μερένχες» είναι γεμάτη και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται πολλά ονόματα, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ένα από αυτά ήταν και ενός 30χρονου τεχνικού, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να απέρριψε τους Μαδριλένους. Ο λόγος για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν της Χόφενχαϊμ, ο οποίος σύμφωνα με την Bild δέχθηκε πρόταση από τη Ρεάλ, αλλά την αρνήθηκε. Πιθανώς, επειδή στο μέλλον ευελπιστεί να καθίσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τους Ούλι Χένες και Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε να τον έχουν πάντα ψηλά στην εκτίμησή τους, παρόλο που προτιμήθηκε ο Νίκο Κόβατς για αντικαταστάτης του Γιούπ Χάινκες.

Ο Νάγκελσμαν, ο οποίος κατάφερε και αυτήν τη σεζόν να οδηγήσει τη Χόφενχαϊμ σε θέσεις Champions League και μάλιστα την επόμενη θα παίξει και στους ομίλους της διοργάνωσης, θεωρείται ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή στον πλανήτη στο πόστο του προπονητή. Με την ομάδα του Ζινσχάιμ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 20121.

 



Spread the love