Spread the love


Oι τρύπες από τις σφαίρες φαίνονται ξεκάθαρα στο τζάμι

Σοκαριστικές εικόνες από το Λας Βέγκας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια καταδίωξης δυο υπόπτων για δολοφονία. Αστυνομικός πυροβολεί μέσα από το περιπολικό για να σταματήσει τους δυο άνδρες.

Τα πάντα έχουν καταγραφεί καρέ καρέ από την κάμερα που φορά στη στολή του ο αστυνομικός.

Όλα έγιναν όταν ο αστυνομικός Γιουίλιαμ Ουμάνα καταδίωξε με το περιπολικό του αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες που θεωρούνταν ύποπτοι για ανθρωποκτονία που έγινε στο Λας Βέγκας στις 11 Ιουλίου.

Στο video φαίνεται ο αστυνομικός, αρχικά, να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο των υπόπτων μέσα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου! Οι τρύπες από τις σφαίρες φαίνονται ξεκάθαρα στο τζάμι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο ύποπτοι, ο 22χρονος Φιντέλ Μιράντα και ο 30χρονος Ρενέ Νούνιες, φέρονται να πυροβόλησαν τον αστυνομικό 34 φορές!

Έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη στους δρόμους του Λας Βέγκας
Κατά την αστυνομία και οι δυο άνδρες ήταν οπλισμένοι και ύποπτοι για ανθρωποκτονία που είχε συμβεί λίγες ώρες πριν από την καταδίωξη. Φέρονται να σκότωσαν τον 25χρονο Τόμας Ρομέρο, πυροβολώντας τον πολλές φορές ενώ βρισκόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Οι δυο αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην καταξίωση, ο Γουίλιαμ Ουμάνα και ο Πολ Σόλομον, ερευνούσαν το θάνατο του 25χρονου Ρομέρο. Εντόπισαν το μαύρο SUV που είχαν κλέψει οι δυο ύποπτοι και ξεκίνησαν να το καταδιώκουν στους δρόμους του Λας Βέγκας.

Αφού ενημερώνει πως έχουν πέσει πυροβολισμοί και πως ο ίδιος δεν έχει τραυματιστεί, ο Ουμάνα ζητά από το κέντρο ενισχύσεις. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο αστυνομικός πυροβόλησε 31 φορές και οι ύποπτοι 34.

Τη στιγμή που το αυτοκίνητο των υπόπτων σταματά, μετά τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς από τον αστυνομικό, εκείνος κατεβαίνει από το περιπολικό και συνεχίζει να πυροβολεί.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχειρεί να φύγει αλλά προφανώς είναι τραυματισμένος και το μαύρο SUV κατέληξε στον τοίχο ενός δημοτικού σχολείου. Ο Μιράντα σκοτώθηκε επί τόπου ενώ ο Νούνιες επιχείρησε να διαφύγει πεζός αλλά συνελήφθη.

Η στιγμή που ο αστυνομικός ανοίγει πυρ



Spread the love