Spread the love


Είναι το πρώτο φιλί του ζευγαριού μετά τον γάμο.

Τι περίεργο μπορεί να έχει αυτή η φωτογραφία που έγινε viral;

Αν παρατηρήσετε καλά την φωτογραφία θα δείτε πως μια παράνυμφος βρίσκεται πίσω τους πεσμένη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια, αλλά τώρα, ξεφυλλίζοντας το φωτογραφικό τους άλμπουμ είδαν την φωτογραφία και ο γαμπρός θέλησε να την ανεβάσει στο twitter. Βέβαια, δεν φανταζόταν ποτέ, πως αυτό το στιγμιότυπο θα κάνει το γύρο του διαδικτύου και θα γίνει viral.

Ο Kevin Kennedy Ryan εξήγησε πως η ετεροθαλής αδελφή του λιποθύμησε κατά την διάρκεια της φωτογράφηση εξαιτίας της αφόρητης ζέστης.

««Hταν μια ημέρα με υπερβολική ζέστη στο Σικάγο. Πρέπει να είχε 36 με 38 βαθμούς έξω. Ολο το μεσημέρι ήμασταν στη λίμνη, με τον ήλιο να καίει και τραβούσαμε φωτογραφίες. Η τελετή ήταν στις 6 το απόγευμα. Ολοι μας τρέχαμε σαν τρελοί εκείνη την ημέρα και κανείς μας πιθανότατα δεν είχε καταναλώσει αρκετό νερό ή φαγητό. Θεωρώ ότι η ζέστη «νίκησε» τις δυνάμεις της αδελφής μου κατά τη διάρκεια της τελετής. Λίγο μετά το «Kαι τώρα μπορείς να φιλήσεις τη νύφη», αγκαλιάστηκα με τη σύζυγό μου και ξαφνικά ακούσαμε έναν γδούπο. Μας πήρε λίγα δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσουμε τι είχε συμβεί. Κοιτάξαμε κάτω και είδαμε την αδελφή μου στο πάτωμα. Μείναμε άφωνοι και φοβηθήκαμε γιατί σκεφτήκαμε ότι μάλλον κάτι πιο σοβαρό είχε συμβεί».



Spread the love