Spread the love


Ένας σκύλος και ένα άντρας σε αναπηρικό καροτσάκι προχωρούν μαζί σε έναν δρόμο των Φιλιππινών, με τον σκύλο να σπρώχνει με το κεφάλι του το αναπηρικό καρότσι του ιδιοκτήτη του.

Ο 46χρονος Danilo Alarcon, βρισκόταν στην πόλη Davao, στην άκρη του δρόμου, και ο αφοσιωμένος σκύλος του, ο Digong, έκανε ό, τι μπορούσε για να τον βοηθήσει.

Ο 7 μηνών σκύλος που πήρε το όνομά του από τον πρόεδρο των Φιλιππινών Rodrigo Duterte, όπως φαίνεται στο βίντεο, σπρώχνει το αναπηρικό καροτσάκι με όλη του την δύναμη.

Ο Alarcon δεν μπορεί να περπατήσει από τότε που χτύπησε στην σπονδυλική στήλη, σε ένα ατύχημα με την μηχανή του σημειώνει η Daily Mail.

Η Faith Revilla έτυχε να περνάει από εκείνο τον δρόμο μαζί με τον σύζυγό της. Και έμεινε άναυδη με αυτό που είδε. «Νιώσαμε ευλογημένοι που είδαμε κάτι τέτοιο, ένα καταπληκτικό πλάσμα που βοηθάει τον ιδιοκτήτη του να χειριστεί το αναπηρικό καροτσάκι.

Νόμιζα πως αυτά συμβαίνουν μόνο σε τηλεοπτικά show, αλλά ήταν μια πολύ αληθινή σκηνή. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματά μου, να τους έχει ο θεός καλά και τους δυο».

σκύλος σκύλοςσκύλος

H σκηνή σίγουρα θα συγκινήσει, βλέποντας το σχετικό βίντεο:



Spread the love