Spread the love


Τα κορίτσια και τα άλογα…

Κατέβηκαν από τη σέλα, έβγαλαν τα περιττά ρούχα και πόζαραν αισθησιακά για τις ανάγκες ενός ημερολογίου που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο λόγος για μια ομάδα από Βρετανίδες λάτρεις της ιππασίας, που ξεπέρασαν τη συστολή τους και συμμετείχαν σε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για οικογένειες που έχουν σημαδευτεί από την τραγωδία.

Οι «καβαλάρισσες» του Ντέβον θέλησαν να ενισχύσουν την φιλανθρωπική οργάνωση InspiredbyKeira, που ιδρύθηκε από τους γονείς της Keira Ball, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον περασμένο Ιούλιο.

Η οργάνωση αυτή προωθεί την δωρεά οργάνων και ενισχύει οικονομικά ζευγάρια που έχασαν πρόσφατα τα παιδιά τους, βοηθώντας τα να ορθοποδήσουν μετά από αυτήν την αδιανόητη απώλεια.

Τα «μοντέλα» του ημερολογίου, που ανέλαβε η φωτογράφος Trude Bosence, είναι διαφόρων ηλικιών και σωματότυπων, ωστόσο έχουν κοινή την αγάπη τους για τα άλογα και την επιθυμία να προσφέρουν. Στις φωτογραφίες, οι Βρετανίδες ποζάρουν με σeξι εσώρουχα δίπλα στα αγαπημένα τους άλογα, με φόντο τους στάβλους και τα… άχυρα, αλλά και στον προσωπικό χώρο της κρεβατοκάμαράς τους, φυσικά αγκαλιά με τα απαραίτητα εξαρτήματα του αγαπημένου του σπορ.

 



Spread the love