Spread the love


Διάσημοι σεξομανείς και διάσημοι που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το σπορ

Θα φανταζόταν κανείς πως αν είσαι διάσημος αυτό σημαίνει πως είσαι ένας άνθρωπος που χαίρεται τους πειρασμούς και πως απολαμβάνει πάνω από όλα τη γοητεία που ασκεί στους γύρω του! Ο κόσμος της showbiz είναι γνωστό ότι περιβάλλεται από σεξουαλικά σκάνδαλα όμως υπάρχουν κι εκείνοι που δεν τρελαίνονται και τόσο!

Morrissey: Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις του ότι είναι ασέξουαλ και άγαμος. Βέβαια που και που υπήρχαν φήμες για ερωτικές περιπέτειες, παρόλα αυτά ο ίδιος επιμένει στα λόγια του.

Tim Gunn: Ο συμπαθέστατος σύμβουλος μόδας από το Project Runway έχει να κάνει ρομαντική σχέση εδώ και 30 χρόνια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ερωτικό outfit.

John Frusciante: Ο γνωστός μουσικός και πρώην μέλος των Red Hot Chilli Peppers δεν έχει τύχει να εμφανιστεί ποτέ με κάποιο ταίρι, αλλά ούτε έχουν ακουστεί μέχρι τώρα φήμες για σχέσεις του και φαίνεται ότι προτιμά να περνά περισσότερο χρόνο με τον εαυτό του.

Από την άλλη έχουμε και αυτούς που δεν κρατιούνται!

Heidi Klum: Λατρεύει το role playing και το έχει παραδεχτεί ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της!

Angelina Jolie: Έχει περάσει από μεγάλες περιόδους πειραματισμού, της αρέσουν και οι γυναίκες, και μάλιστα όπως αποκάλυψε γνωστός της, της άρεσε να παίζει με μαχαίρια στο κρεβάτι!

Lindsay Lohan: Όπως λέει η ίδια “Το να είσαι ηθοποιός είναι κάτι μοναχικό. Δε μου αρέσει να πέφτω μόνη στο κρεβάτι” και μάλιστα για αυτό απολαμβάνει όσο μπορεί τη συντροφιά αντρών!



Spread the love