Spread the love


Εισέβαλε ανενόχλητος στο σπίτι

Ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία έχει εμμονή με τα νεαρά κορίτσια που είναι εγγεγραμμένα σε σχολή χορού, «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να μπαίνει γuμνός στο σπίτι ενός από τα θύματά του, πριν να αυτοικανοποιηθεί στο υπνοδωμάτιο στο υπνοδωμάτιο που το κορίτσι κοιμόταν.

Το βίντεο προέρχεται από την κάμερα του σπιτιού που ο νεαρός εισήλθε στη Φοντάνα της Καλιφόρνια. Ο 21χρονος Jonathan Emmanuel Ward φαίνεται στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, να τρέχει γρήγορα χωρίς ρούχα στο σπίτι πριν να ανέβει τη σκάλα. Ο Ward κοιτάζει προς την κάμερα, κάνοντας με το δάχτυλό του τη χαρακτηριστική κίνηση να κάνει ησυχία.

Στη συνέχεια ανεβαίνει στον πάνω όροφο και ανάβει το φως για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι κανείς στο σπίτι. Τότε πηγαίνει στο δίπλα δωμάτιο, όπου κοιμάται το 13χρονο κορίτσι.

Ο άνδρας αρχίζει να χαϊδεύεται και η μικρή ξυπνάει τρομοκρατημένη και αρχίζει να ουρλιάζει. Εκείνος κλείνει με δύναμη την πόρτα και βγαίνει από το σπίτι τρέχοντας.

Αργότερα η αστυνομία τον συνέλαβε, αφού η μητέρα του κοριτσιού είχε καταγγείλει το περιστατικό. Σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι υπάρχουν ήδη τρία επιβεβαιωμένα θύματα του Ward, χωρίς να αποκλείεται και η ύπαρξη περισσότερων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 21χρονος έχει εμμονή με νεαρές χορεύτριες και ότι προσέγγιζε τα θύματά του μέσω των social media.



Spread the love